Prodej rodinné domy, 180 m² - Praha - Újezd u Průhonic

Prodej rodinné domy, 180 m² - Praha - Újezd u Průhonic
  • Adresa Praha - Újezd u Průhonic
  • Ev. č. RT1372-01528
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 180 m²

27 950 000 Kč

včetně DPH, včetně právního servisu

 

Rodinný dům 180 m2 - Praha 4 - Újezd u Průhonic

Nabízíme Vám zcela novou, prémiovou vilu s výjimečným standardem, jejíž architektura snoubí půvabnou eleganci a nadčasovost s promyšlenou funkčností. Dispozice dvoupodlažní vily může být 4+kk nebo 5+kk dle osobních preferencí. Za zmínku stojí i Vaše možnost zvolit si ze dvou moderních barev fasád, díky nimž Vám vila přiroste k srdci snad ještě více. Hlavním mottem projektu je maximální individualizace vašeho nového domova.

Celková užitná plocha vily je 180 m2, což přináší dostatek prostoru a soukromí pro každého člena Vaší domácnosti.

Vstup do vily je řešen velkoryse skrze designový, unikátní portál. Z prakticky navržené vstupní haly se jednoduše dostanete do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde dominují rohová nadstandardní velkometrážní okna s bezpečnostním trojsklem, zajišťujícím dostatek světla. Z chodby je přístupná i nepostradatelná garáž, praktická technická místnost, toaleta, sklad a elegantní schodiště. V druhém poschodí se na jedné straně nachází dva pokoje a samostatná koupelna s toaletou. A na druhé straně je vstup do hlavní ložnice s terasou a samostatnou koupelnou s toaletou. V případě dispozice 5+kk zde můžeme umístit i pracovnu. Ze všech pokojů je výhled na zahradu.


Ikonická vila s čistým designem vzešla z rukopisu zahraničních architektů ve spolupráci s Tempus Design. Vila je součástí kolekce unikátního, klubového projektu Park Újezd, vznikajícího na Praze 4 - Újezd u Průhonic. V srdci projektu se již buduje park s atraktivním soukromým klubem, který potěší mnoha rozmanitými službami. Bazén, restaurace, fitness, spa, co-workingový prostor, a mnoho dalšího pro Váš maximální komfort. Uzavřený areál se správcem zajistí, že se zde budete cítit v naprostém bezpečí. Při koupi domu obdržíte klubové členství zdarma.

Lokalita projektu je naprosto výjimečná, s ohledem na její spojení s krásnou okolní přírodou, Milíčovským lesem, Meandry Botiče, Dendrologickou zahradou, Průhonickým parkem, a zároveň perfektní dostupností na metro C a do centra Prahy.
V přímé blízkosti je největší aquapark ve střední Evropě, nákupní zóna v Čestlicích, OC Westfield Chodov, školy, školky, sportovní areály ...

Servis jako v hotelu nebo na luxusní zaoceánské lodi, ale jste doma. To přesně je náš projekt Park Újezd.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPraha - Újezd u Průhonic
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha180 m²
Plocha pozemku447 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2024
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace