Prodej rodinné domy, 228 m² - Praha - Újezd u Průhonic

Prodej rodinné domy, 228 m² - Praha - Újezd u Průhonic
  • Adresa Praha - Újezd u Průhonic
  • Ev. č. RT1372-01531
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 228 m²

34 800 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

 

Designová vila 228 m2 - Praha 4 - Újezd u Průhonic

Nabízíme Vám zcela novou dvoupodlažní vilu 6+kk v projektu Park Újezd- Praha 4. Celková užitná plocha vily je 228m2, což přináší dostatek prostoru a soukromí pro každého člena Vaší domácnosti.

Vstup do vily je řešen velkoryse skrze designový portál, který zároveň nabízí atraktivní prostor k rozmanitému využití. Z prakticky navržené haly se jednoduše dostanete do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde dominují rohová nadstandardní velkometrážní okna s bezpečnostním trojsklem. Z chodby je přístupná i nepostradatelná garáž, praktická technická místnost, toaleta, pokoj pro hosty/ pracovna, sklad a elegantní schodiště, které Vás přivede do druhého patra. Po pravé straně vstoupíte do třech pokojů a samostatné koupelny s toaletou, a po levé straně je hlavní ložnice s terasou a samostatnou koupelnou s toaletou. Ze všech pokojů je výhled na zahradu.

Velkou výhodou našeho projektu je partnerství se společností Tempus Design. S jejich pomocí máte možnost si naprosto individuálně přizpůsobit vaši vilu dle svých představ.

ÚJEZD u PRŮHONIC
Je městskou částí Praha Újezd, která je součástí městského obvodu Praha 4 a nachází se na jihovýchodním okraji hlavního města Prahy. Oblast se nachází u Milíčovského lesa, který je přírodní památkou a je zde široká síť cyklostezek, Minizoo Milíčovský Dvůr a pouze 200m od této vily je vstup do Dendrologické zahrady. Linka metra C je v dojezdové vzdálenosti pár minut. Na stanici metra Opatov se pohodlně dostanete také městskou hromadnou dopravou. V blízkosti je navíc obchodní centrum Westfield Chodov, které je největším obchodním centrem ve střední Evropě a nabízí širokou škálu obchodů, restaurací, kaváren a kromě toho i multikino Cinema City.

PARK ÚJEZD KLUB
Prožijte každý den v komfortu. Prožijte každý den s vědomím, že jste váš drahocenný čas strávili podle vašich představ. Zajistíme Vám život v pohodlí bezpečné komunity, se službami na míru pro Vás. Právě bezpečí a komunitní život je v základní hodnotou a velmi si zakládáme na tom, aby se rezidenti cítili bezpečně a vládla zde vysoká míra sounáležitosti. Správce přímo v areálu, regulovaný vjezd vozidel do areálu a kamerové systémy u vjezdů jsou důležitými prvky, díky kterým se budete cítit opravdu bezpečně. Klubové bydlení nabízí velké množství skvělých výhod exkluzivně pro rezidenty. Fitness a spa s nejmodernějším vybavením, venkovní bazén v parku, restaurace, designový cowork a atraktivní prostory k pořádání oslav a akcí jsou plně k dispozici pouze pro rezidenty. Prostory, ve kterých se můžete scházet s přáteli, rodinou a kvalitně si užívat volný čas v prostředí domova.

Při koupi vily získáváte klubové členství zdarma.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPraha - Újezd u Průhonic
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha228 m²
Plocha pozemku469 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2024
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace