Prodej rodinné domy, 550 m2 - Praha-Klánovice

Prodej rodinné domy, 550 m2 - Praha-Klánovice
  • Adresa Slavětínská, Praha
  • Ev. č. RT1263-00026
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 550 m²

info v RK

 

Máme pro vás jedinečnou příležitost získat do vlastnictví historickou vilu v prestižní lokalitě v Praze 9 - Klánovicích.

Tuto dvoupatrovou vilu s impozantní užitnou plochou přesahující 500 m2, na pozemku o velikosti 1520 m2,umístěnou v žádané čtvrti Klánovic, vám s radostí představíme.

Tato nemovitost nejen nabízí skvělé investiční možnosti, ale také má potenciál být proměněna na luxusní bytové jednotky či se stát základem pro nový, inovativní developerský projekt díky své výhodné poloze a územnímu plánu.

Vila disponuje kompletním napojením na veškeré inženýrské sítě včetně kanalizace a obecního vodovodu,vytápěn centrálním plynovým kondenzačním kotlem.

Klánovice, obklopené malebnými lesy s bohatou sítí cyklistických a pěších tras, představují prestižní rezidenční lokalitu. Veškerá občanská vybavenost jako školy, školky, restaurace, či sportoviště je dostupná jen krátkou jízdou autem.

Díky vynikající dopravní dostupnosti zde naleznete pohodlné spojení do centra Prahy. Stanice metra Černý Most je dostupná autem cca 20 minut, zatímco autobusová doprava vám nabídne spojení každých 30 minut. Centrum města pak můžete dosáhnout hromadnou dopravou během 30 minut.

Nechte se okouzlit touto zajímavou nabídkou a využijte příležitosti osobní prohlídky této jedinečné nemovitosti. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSlavětínská, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná550 m²
Plocha pozemku1.520 m²
Plocha zastavěná493 m²
Plocha zahrady1.027 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti