Prodej rodinné domy, 160 m² - Poreč

Prodej rodinné domy, 160 m² - Poreč
  • Adresa Poreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03782
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 160 m²

470 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Poreč, 160m2

Tento moderní dům se třemi bytovými jednotkami o celkové ploše 160 m2 a zahradou 300 m2 se nachází v krásné a klidné obci, pouhých 7 km od města Poreč. Tato nemovitost představuje perfektní příležitost pro rodinný život nebo investici do cestovního ruchu.

Ve spodním patře se nachází prostorný a moderně zařízený obývací pokoj, který je propojen s kuchyní a vytváří tak otevřený prostor ideální pro setkávání a rodinné chvíle. Toto patro dále obsahuje tři ložnice.

V horním patře jsou dva moderní apartmány, ideální k pronájmu nebo pro hosty. Apartmán vlevo obsahuje jednu ložnici a koupelnu, zatímco apartmán vpravo nabízí dvě ložnice a také jednu koupelnu. Toto rozložení prostoru umožňuje flexibilitu a soukromí pro všechny nájemníky.

Dům je vybaven podlahovým vytápěním na pelety, s přídavnou klimatizací, která zajišťuje komfort po celý rok. Hliníkové truhlářství přispívá k modernímu vzhledu a energetické náročnosti budovy.

Celý dům vyzařuje modernost a pořádek a poskytuje pohodlné a funkční životní prostředí. Okolí je klidné a idylické, ideální pro rodiny nebo jako investice do turistického sektoru, díky blízkosti Poreče a veškerého jeho vybavení.

Tento dům představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří hledají moderní domov v blízkosti moře s možností dalšího příjmu prostřednictvím pronájmu. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této krásné nemovitosti!

Vzdálenost od centra: 7000m
Vzdálenost od moře: 7000m

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich webových stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPoreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha160 m²
Plocha pozemku300 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Rok výstavby2019
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
Balkónano
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
Topné tělesoPodlahové vytápění