Prodej rodinné domy, 98 m² -

Prodej rodinné domy, 98 m² -
  • Adresa Na Pěšině 175, Děčín
  • Ev. č. RT1188-648850
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 98 m²

11 489 000 Kč

včetně provize RK, včetně provize

 

Exkluzivní koupi rodinného domu, nacházející se v Děčíně – Bynově, ul. Na Pěšině. Jedná se o jedinečnou nabídku spojení bydlení a podnikání. Zděný rodinný dům o zastavěné ploše 98m² je součástí pozemku, zastavěné plochy a nádvoří, o celkové výměře 201m². Má celkem tři nadzemní podlaží.
Dispozice domu: I.NP – kuchyň, obývací pokoj a ložnice + vchod do garáže a do nebytových prostor, II.NP – koupelna, 3x pokoj, ve III.NP se nachází malý půdní prostor.
Nebytové prostory – prodejna, 2x sklad, WC. V současné chvíli se zde nachází zavedená prodejna potravin. K tomuto účelu byly i zkolaudovány. V této činnosti lze dále pokračovat, dle dohody lze ponechat vybavení i zásoby. Jsou vhodné i jako kanceláře, nebo sídlo firmy.
V celém domě jsou plastová okna, vytápění je pomocí teleného čerpadla, včetně nových radiátorů. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod.
K dispozici je samozřejmě i zahrada o celkové výměře 317m², kde se nachází jak prostor k posezení, jezírko, okrasné i ovocné stromy.
Celkově je tento dům v dobrém stavu, po rekonstrukci, v dobré lokalitě, s dobrou dostupností do centra města, proto mohu jeho koupi vřele doporučit. K dispozici bude po dohodě.
Více info v RK. Ev. číslo: 648236.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNa Pěšině 175, Děčín
OkresDěčín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná98 m²
Plocha pozemku340 m²
Plocha zastavěná201 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
TopeníJiné

Podobné nemovitosti