Prodej rodinné domy, 110 m² -

Prodej rodinné domy, 110 m² -
  • Adresa Ledenická 1204, Srubec
  • Ev. č. RT1188-649616
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 110 m²

10 997 000 Kč

včetně provize RK, včetně právního servisu, včetně provize

 

Prodej rodinné domy, 110 m² -

Hledáte ideální bydlení pro svou rodinu? Chcete žít v klidné a rozvíjející se lokalitě s dechberoucím výhledem na České Budějovice? Toužíte po moderním a nízkoenergetickém domě, který nabízí komfort a úsporu energie? Pokud ano, máme pro vás perfektní nabídku!

Nabízíme k prodeji nádherný nízkoenergetický rodinný dům 4+kk s dechberoucím výhledem na České Budějovice, konkrétně v oblasti Srubec. Tento moderní domov byl navržen s ohledem na úsporu energie, což se odráží v nízkých zálohách na elektřinu, pouhých 1 500,- Kč, a plyn 2 000,- Kč. Na střeše domu jsou instalovány fotovoltaické panely s výkonem 5,2 kWh, které umožňují ukládání energie do baterií nebo její prodej přímo do sítě.

Dům, zkolaudovaný v roce 2019 a obývaný od roku 2020, je připojen na obecní vodovod i kanalizaci. Vytápění je řešeno podlahovým topením po celém domě, což zajišťuje rovnoměrné a příjemné teplo. Obytná plocha činí 110 m² a pozemek má rozlohu 779 m².

Dispozice domu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyní o velikosti 40 m², ze kterého je přístup na velkou terasu o výměře 25 m². Francouzská okna poskytují nádherný výhled na České Budějovice a přinášejí do interiéru spoustu přirozeného světla. Kuchyně s ostrůvkem je vybavena moderními spotřebiči Bosch, zaručujícími vysoký standard a komfort.

Dům disponuje třemi samostatnými neprůchozími ložnicemi, z nichž největší má rozlohu 16 m² a přímý přístup na terasu. Moderní stylová koupelna je vybavena dvěma umyvadly, prostorným sprchovým koutem a vanou. Další toaleta je přístupná z chodby. Před domem je kryté parkovací stání pro dvě auta, s možností vybudovat další parkovací místa. Z terasy vede vstup na zahradu, kde najdete vzrostlé ovocné stromy, poskytující stín během horkých letních dnů, venkovní dílnu a vyvýšené truhlíky pro kutily.

Srubec nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně nové základní školy, a zvýšenou bezpečnost díky radarům v celé oblasti. Plánovaný obchvat Srubce navíc ještě více zlepší dopravní situaci. Srubec je ideálním místem pro rodinný život, kde by chtěl žít každý.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento dům, který je připraven k okamžitému nastěhování a může se stát vaším vysněným domovem! Vytvořte si místo, kde se splní vaše sny o moderním a pohodlném bydlení, v klidné lokalitě s dechberoucím výhledem na České Budějovice. Tento dům vám nabízí prostor, komfort a všechny předpoklady pro dokonalý rodinný život, o kterém jste vždy snili.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se, že vám tento rodinný dům mohu představit osobně! Ev. číslo: 649002.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaLedenická 1204, Srubec
OkresČeské Budějovice
Velikost4 pokoje
Užitná plocha110 m²
Plocha pozemku779 m²
Zastavěná plocha110 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaMontovaná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování4
ParkováníAno
Terasaano
TopeníJiné