Prodej rodinné domy, 104 m² - Vrdy - Horní Bučice

Prodej rodinné domy, 104 m² - Vrdy - Horní Bučice
  • Adresa Čáslavská 16, Vrdy
  • Ev. č. RT1190-26712
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 104 m²

4 800 000 Kč

 

Zprostředkuji prodej rodinného domu, který se nachází na oploceném pozemku velikosti 938 m², v obci Vrdy - Horní Bučice. Dům je částečně podsklepen, napojen na veřejnou přípojku elektřiny, vody, kanalizace a před 11 lety prošel částečnou rekonstrukcí. Vytápění zajišťují elektrické přímotopy nebo krbová kamna, umístěná v obývacím pokoji.

Dispozice domu: 2x vstupní zádveří - chodba, obývací pokoj, který je propojen s kuchyňským koutem, další tři pokoje, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a prostorná spíž. Z obývacího pokoje je francouzskými dveřmi vstup na zahradu. Na dům navazuje dílna, ze které je rovněž vstup do zahrady a do půdního prostoru.

Slunná zahrada je zatravněná, osázená pouze několika stromy a keři. Poloha rodinného domu nabízí pohodové bydlení díky svému umístění v klidné části ulice, kde projíždějí pouze obyvatelé několika sousedních domů. Pro lepší seznámení s nemovitostí můžete použít virtuální prohlídku.

Obec Horní Bučice je součástí obce Vrdy v okrese Kutná Hora. Leží přibližně 2 km od Vrd, které nabízejí kompletní občanskou vybavenost.

Pokud vás zaujala tato nabídka, kontaktujte mě na uvedeném tel. čísle a domluvíme se na prohlídce nemovitosti. Ev. číslo: 26712.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaČáslavská 16, Vrdy
OkresKutná Hora
Velikost4 pokoje
Plocha užitná104 m²
Plocha pozemku938 m²
Plocha zastavěná137 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 292 nabídek

Podobné nemovitosti