Prodej Rodinný dům po rekonstrukci, garáž, zahrada, sklep - Milíčovice okr. Znojmo

Prodej Rodinný dům po rekonstrukci, garáž, zahrada, sklep - Milíčovice okr. Znojmo
  • Adresa Milíčovice
  • Ev. č. RT1322-MZ24074
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 80 m²

5 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Jedinečná a originální nemovitost v podobě rodinného domu nebo i poklidné chalupy v Milíčovicích okr. Znojmo, nabízí ideální kombinaci prostoru, pohodlí a klidného venkovského života.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí před 8 lety a to včetně nové střechy, vnitřních i venkovních omítek, oken, podlah a kompletních vnitřních rozvodů elektřiny, vody a odpadů, před domem je také přípojka plynu, ale v domě nyní není využita.

Zahrada je kompletně zatravněná s ovocnými stromy a keři. Terasa s pergolou nabízí relaxační prostředí pro odpočinek a grilování. K dispozici je také přilehlá hospodářská budova s menší dílnou a skladem na dřevo a možností parkování.

Dům je samostatně stojící, podsklepený 40 m2, nyní dispozičně řešený jako 2+1 s užitnou plochou 80 m2 jež poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Je zde také možnost půdní vestavby dalších tří pokojů dle vašich představ a zvětšit tak dispozici na 5+1 a to díky již existujícímu plnohodnotnému schodišti a zrekonstruované střechy.

Nyní je nemovitost nabízena s celkovou výměrou pozemku 544 m2 s možností rozšíření pozemku o dalších 1424 m2 , kde máte příležitost vytvořit si vlastní venkovský ráj. Tento pozemek je určen k výstavbě dalšího rodinného domu s veškerými inženýrskými sítěmi v dosahu.

Klidná lokalita nedaleko Národního parku Podyjí a Vranovské přehrady nabízí široké možnosti pro rekreaci a outdoorové aktivity.

Nechte se unést atmosférou tohoto útulného domu a zažijte magii života na venkově. Tento domov je skvělou investicí do budoucnosti pro vás a vaši rodinu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMilíčovice
OkresZnojmo
VelikostAtypický
Plocha užitná80 m²
Plocha pozemku544 m²
Plocha zastavěná155 m²
Plocha dílen65 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (25 m²)
Sklepano (40 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Podobné nemovitosti