Prodej rodinné domy, 204 m² - Málaga, Costa del Sol, Sierra Blanca

Prodej rodinné domy, 204 m² - Málaga, Costa del Sol, Sierra Blanca
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Sierra Blanca, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4840969
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 204 m²

1 495 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 204 m2 Sierra Blanca

Nádherný městský dům v luxusní urbanizaci první kvality, s klidem, který musí mít, a se všemi službami v sousedství. Tento dům se skládá ze dvou pokojů se třemi koupelnami, obě s vlastním sociálním zařízením. Poměrně prostorný obývací pokoj v hlavním patře s otevřenou kuchyní, vše zařízeno moderním a pohodlným nábytkem, a má vstup na hlavní terasu.

Dvě koupelny v ložnicích mají vířivku a sprchový kout, jsou prostorné a světlé. Kromě toho má suterén s vlastním parkovištěm a prádelnou. Urbanizace je módní, protože se jedná o moderní, klidnou urbanizaci, a za rozumné ceny. Má dva bazény a zahradní plochy. To musíte vidět.

Sousedí s přírodním parkem a chráněnými borovicovými lesy Nagüeles, a přitom je vzdálena jen několik minut jízdy od centra Marbelly, Puerto Banús a nepřeberného množství vynikajících golfových hřišť, Tato zástavba se těší výsadní poloze na vyvýšeném místě v Sierra Blance - jedné z nejvýznačnějších adres ve středomořském Španělsku - s nádherným výhledem na moře a hory.

Tento výjimečný nový uzavřený projekt vyzařuje luxus a soukromí na každém kroku, zatímco jeho vznešená architektura mistrovsky využívá estetické využití světla, prostoru a přírodních materiálů, jako je kámen a dřevo, k vytvoření domova, který je skutečným útočištěm pro mysl, tělo i ducha. Získal ocenění B.I.D International Quality Star Awards v Londýně a Paříži, stejně jako Bentley International Property Awards ve spolupráci s Daily Mail a International Homes za nejlepší architekturu a nejlepší development. Při stavbě těchto exkluzivních apartmánů byly použity pouze ty nejlepší materiály kombinující dřevo, přírodní kámen a mramor.

Nabízí luxusní vybavení, jako je podlahové vytápění, klimatizace, systém domácí inteligence a vířivky ve všech koupelnách. Urbanizace se skládá z luxusních řadových domů se 2, 3 a 4 ložnicemi, vlastními koupelnami, prostornými terasami, soukromými bazény ve většině jednotek, ZEN zahradami, 2 až 3 parkovacími místy na jednotku a výjimečnými vlastnostmi. Ve společném areálu jsou 3 lázně
včetně vyhřívaného krytého bazénu, sauny, tureckých lázní a posilovny. Kromě toho jsou zde 2 venkovní bazény, prostorné zahrady a nepřetržitá ostraha. Komplex je dokončen a má vydané povolení k prvnímu užívání. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Sierra Blanca, Španělsko
Velikost2 pokoje
Užitná plocha204 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (32 m²)
Bazénano