Prodej rodinné domy, 301 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej rodinné domy, 301 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4829938
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 301 m²

1 495 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 301 m2 Nueva Andalucía

Tento nádherný městský dům, který se nachází v prestižní oblasti Nueva Andalucia v Marbelle, nabízí jedinečnou příležitost k luxusnímu bydlení. Jako jedna z nejvýznamnějších nemovitostí v exkluzivní urbanizaci Los Sultans je tato rezidence vzácným nálezem, neboť v této komunitě je pouze 12 řadových domů a nikdy předtím nebyly k dispozici k prodeji. Nemovitost se nachází v zabezpečené, uzavřené komunitě a může se pochlubit polohou s trojitým A s okamžitým přístupem k novému paseu vedoucímu přímo do Puerto Banus. Má výhodnou polohu vedle kruhového objezdu s nápisem Marbella a známé urbanizace La Mastranza.

Řadový dům se rozkládá na velkorysé ploše 301 m2, z toho 201 m2 tvoří vnitřní prostor a 100 m2 terasa, která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu. Nabízí čtyři prostorné ložnice včetně luxusní koupelny, další dvě koupelny a toaletu pro hosty. Interiér je elegantně vybaven mramorovými podlahami, vestavěnými skříněmi a elektrickými žaluziemi, což zajišťuje styl a pohodlí. Plně vybavenou kuchyň a klimatizované obytné prostory doplňuje kinosál a herna, které nabízejí dokonalé spojení volného času a funkčnosti.

Stejně působivé je i venkovní bydlení se soukromým bazénem a grilem na terase, které je ideální pro vychutnávání nádherného výhledu na pohoří La Concha. Společná zahrada a garáž dále zvyšují atraktivitu nemovitosti, zatímco solárium a střešní terasa nabízejí další prostory pro odpočinek a nasávání středomořského klimatu. Dům je plně zařízený a ve výborném stavu. Nedávno byl zrekonstruován a zrenovován podle nejvyšších standardů.

Díky strategické poloze se nemovitost nachází v pěší vzdálenosti od náměstí Centro Plaza a Puerto Banus a je v blízkostiobčanské vybavenosti, různých am včetně špičkových stravovacích zařízení, obchodů, škol a golfových hřišť. Blízkost moře, pláže a dopravního spojení, stejně jako pulzujícího města a přístavu, činí z tohoto městského domu luxusní rezidenci a rozumnou investici s vynikajícím potenciálem návratnosti. Jedná se o jedinečnou příležitost vlastnit kus prvotřídní nemovitosti v jedné z nejvyhledávanějších oblastí Marbelly Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha301 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (100 m²)
Bazénano
TelekomunikaceSatelit