Prodej rodinné domy, 187 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej rodinné domy, 187 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4770628
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 187 m²

980 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 187 m2 Nueva Andalucía

Moderní design, maximální elegance a nejmodernější technologie - to jsou klíčová slova, která nejlépe vystihují tento špičkový městský dům. Tento městský dům na prodej je jednou z pouhých 8 moderních nemovitostí na klíč v novém butikovém projektu, který se nachází v srdci Nueva Andalusie. Nabízí obyvatelům možnost luxusního bydlení v žádané lokalitě v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Tento městský dům orientovaný na jih je plný slunce díky velkým posuvným oknům a dveřím od podlahy ke stropu. V přízemí se nachází kombinovaný obývací pokoj s jídelnou, moderní plně vybavená kuchyň se spotřebiči Siemens a toaleta pro hosty. Přímý vstup na krásnou terasu a zahradu, která nabízí idylické místo pro relaxaci a užívání si slunečních paprsků Marbelly.

Při přesunu do prvního patra se nachází chodba se dvěma stylovými ložnicemi pro hosty - jedna vlevo a druhá rovně. Tyto dva pokoje mají společnou koupelnu. Vpravo od schodiště se nachází hlavní ložnice s vysněnou šatnou, vlastní koupelnou a prostornou terasou.

Vyjděte na střešní terasu s grilem a vychutnejte si krásný výhled na La Concha a okolí. Není lepšího místa pro stolování pod širým nebem nebo pro zábavu s rodinou a přáteli během letních měsíců! K dispozici je také velký suterén s přirozeným světlem a soukromá podzemní garáž pro dvě velká auta.

Tento městský dům na prodej je vybaven vším, co potřebujete k pohodlnému a žádoucímu bydlení, jako jsou mramorové podlahy, klimatizace, dvojitá skla, sklepy, úložné prostory, šatna a elektrické žaluzie.

Nemovitost se nachází v bezpečném rezidenčním komplexu s 24hodinovou ostrahou. K dispozici je bazén, vyhřívaná vířivka a udržované zahrady. Klíčové atrakce Nueva Andalucia a Marbella jsou snadno dostupné, v blízkosti jsou golfová hřiště, pláže, restaurace, bary, obchody, banky a mezinárodní školy. Kromě toho je to kousek i do známého Puerto Banus a na okolní pláže.

Vzácná příležitost, jak se okamžitě nastěhovat do vysněné nemovitosti ve velmi vyhledávané oblasti Nueva Andalucia, Marbella. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha187 m²
Plocha pozemku134 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ParkováníAno
Terasaano (115 m²)
Bazénano