Prodej rodinné domy, 148 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas

Prodej rodinné domy, 148 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4329664
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 148 m²

299 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 148 m2 Mijas

Tato krásná nemovitost je autentický andaluský dům v malé ulici Mijas, jen 10 minut chůze od centra Fuengiroly. Celý dům je modernizovaný a kompletně zrekonstruovaný s dobrým vkusem.

Dům se 2 obchody se skládá ze 3 ložnic, 2 koupelen, prádelny, obývacího pokoje a dvou teras, které v součtu tvoří téměř 40 m2 více prostoru, abyste si mohli vychutnat nádherné andaluské počasí!

V prvním patře se nachází otevřená, moderní kuchyně, integrovaná do prostorného obývacího pokoje s krbem. Z kuchyně je vstup na venkovní schody vedoucí na terasu a do prádelny. Dvě z ložnic a jedna koupelna jsou rovněž v prvním patře.

Velké terasy v patře jsou slunné ráno i odpoledne, protože vycházejí na obě strany domu. Mezi nimi je jedna velká ložnice s dveřmi na obě terasy. Tato fantastická velká ložnice má vlastní koupelnu a šatnu! Prádelna se nachází na dopolední sluneční terase a odpolední sluneční terasa je jako útulný obývací pokoj, jen venku.

Protože se jedná o typický andaluský městský dům, jsou zde schody, například od dveří na ulici je to asi 10 schodů ke skutečným hlavním dveřím, které se nacházejí v prvním patře, a schody vedou také z prvního patra do druhého, a to jak v domě, tak i venku, přímo na terasu.

Dům se nachází v blízkosti všech služeb včetně Mercadona a v okolí najdete všechny velké trhy, malé obchody všeho druhu, restaurace, zdravotní středisko a několik škol.

Také snadná dostupnost do všech směrů autem a veřejná doprava hned za rohem. Opravdu stojí za návštěvu, protože je to mnohem lepší naživo! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha148 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýČástečně
Terasaano (25 m²)