Prodej rodinné domy, 203 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella

Prodej rodinné domy, 203 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4846063
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 203 m²

795 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 203 m2 Marbella

Krásně zrekonstruovaný řadový dům se nachází v klidné rezidenční čtvrti Nagueles, v zabezpečené, plně uzavřené komunitě s kamerovým systémem a půvabnými dlážděnými ulicemi, doplněné pečlivě udržovanými zahradami a společnými bazény. K nemovitosti patří soukromé parkovací stání, které se pohodlně nachází u hlavního vchodu. Nabízí rychlou dostupnost autem do centra Marbelly, na pláže a do Puerto Banus. Městský dům prošel kompletní rekonstrukcí a v celém domě se pyšní bílými trámovými stropy. Rozkládá se na třech úrovních a těží z bohatého slunečního světla a výhledů na moře z horních teras.

V přízemí se nachází vchod, který vede do moderní kuchyně vybavené špičkovými spotřebiči, snídaňovým ostrůvkem a americkou lednicí s mrazákem. Tato část přechází do prostorného obývacího pokoje se dvěma místy k sezení a jídelním prostorem, který se otevírá do slunné zahrady s terasou, jež navazuje na krásně upravené společné zahrady a bazény. Obývací pokoj je obohacen krbem na dřevo a elektrickými nástěnnými topnými tělesy, v celém objektu jsou instalovány stropní ventilátory.

V horní úrovni se nachází velkorysá hlavní ložnice s vlastní koupelnou, která se otevírá na rozsáhlou sluneční terasu. Kromě toho se ve stejném patře nachází ložnice pro hosty s vlastní koupelnou a dveřmi na terasu vedoucími na balkon. Ve druhém horním patře se nachází velká třetí ložnice s vlastní koupelnou, ze které je rovněž přístup na sluneční terasu s výhledem na moře. Dále je zde samostatný podkrovní úložný prostor. V celé nemovitosti jsou nově instalovaná okna s dvojitým zasklením a terasové dveře, což z ní činí výjimečný rodinný dům. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha203 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (30 m²)
Bazénano
TelekomunikaceInternet, Satelit