Prodej rodinné domy, 256 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva

Prodej rodinné domy, 256 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4775956
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 256 m²

403 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 256 m2 Manilva

Tento úžasný městský dům se nachází v exkluzivní urbanizaci VIZCARONDA v Manilvě v Malaze. Tato nemovitost se zastavěnou plochou 150 m2 nabízí dostatek vnitřních prostor v privilegované, bezpečné a velmi klidné lokalitě.

Dům má 3 ložnice, 2 koupelny a 1 toaletu. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu, která je ideální pro pohodlí a soukromí. Všechny ložnice mají navíc vestavěné skříně, které nabízejí dostatek úložného prostoru.

Dům je vybaven klimatizací na teplou i studenou vodu zajišťující příjemné klima ve všech ročních obdobích. V suterénu se nachází také víceúčelová místnost, ideální pro využití jako herna nebo domácí kino.

V hlavním obývacím pokoji je útulný krb, ideální pro chladnější měsíce roku. Mramorové podlahy dodávají celé nemovitosti nádech elegance. Dům má navíc velkou terasu o rozloze 20 m2, odkud si můžete užívat výhled na moře a hory, a solárium s krásným výhledem.

Urbanizace má několik společných bazénů, které jsou ideální pro ochlazení v letních měsících. K nemovitosti navíc patří garáž a skladovací místnost.

Tento městský dům je ve výborném stavu a nachází se v uzavřené komunitě, která zaručuje maximální bezpečnost a soukromí. Navíc se nachází v blízkosti široké škály služeb a občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace a veřejná doprava. Je také blízko dětských hřišť a pláže, takže je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nenechte si ujít příležitost bydlet v této nádherné nemovitosti! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha256 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano (30 m²)
Bazénano
TelekomunikaceSatelit