Prodej rodinné domy, 172 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf

Prodej rodinné domy, 172 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4678177
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 172 m²

695 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 172 m2 La Cala Golf

Zažijte luxus a sofistikovanost, kterou přináší prvotřídní hotelový design a služby, v tomto městském domě se 3 ložnicemi ve vlajkové lodi rezidenční výstavby Wyndham Grand: La Cala Golf Residences. Tyto golfové rezidence v první linii, zasazené doprostřed jedinečné krásy a klidu La Cala Hills, jsou navrženy tak, aby zanechaly trvalý dojem a uspokojily všechny vaše potřeby a přání.

Zažijte vyšší úroveň pohostinnosti díky službám concierge společnosti Wyndham a prvotřídnímu vybavení včetně exotických společných zahrad, nejmodernější posilovny, kaskádových bazénů a švédské sauny.

Vyberte si z nabídky typologií speciálně navržených tak, aby vás pozvaly dovnitř, od rozlehlých zahrad až po střešní solária se soukromými bazény a venkovními kuchyněmi.
Tato soukromá uzavřená komunita je ideálním místem pro odpočinek v klidu a pohodě okolní andaluské přírody a zároveň se můžete kochat nádherným výhledem na nedotčené fairwaye golfového hřiště La Cala. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha172 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (48 m²)
Bazénano