Prodej rodinné domy, 216 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej rodinné domy, 216 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4313572
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 216 m²

749 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 216 m2 Estepona

Pokud hledáte prostorný dům s krásným výhledem na moře a hory, pak byste si tuto příležitost k získání jednotky v Paraiso Hills neměli nechat ujít. Tato nemovitost se rozkládá na třech podlažích a má střešní terasu, která nabízí výhled na okolí.

Po vstupu do jednotky vás přivítají prostorné a elegantní společenské prostory, které jsou ideální pro zábavu hostů nebo prostě pro odpočinek s rodinou. Otevřená kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči, takže je ideální pro přípravu chutných jídel a zároveň si můžete užívat společnost svých blízkých, velká soukromá terasa nabízí možnosti venkovního posezení a stolování.

Při přesunu do prvního patra najdete tři dobře vybavené ložnice a dvě moderní koupelny, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a soukromí. Ve druhém patře se nachází další ložnice s vlastní koupelnou a přístupem na krásnou střešní terasu, kde si můžete vychutnat osvěžující nápoj a zároveň se kochat nádherným výhledem na moře a hory.

Paraiso Hills je uzavřená komunita, která svým obyvatelům nabízí exkluzivní a bezpečné prostředí, aby si mohli svůj domov užívat naplno. Dva bazény a hřiště na padel poskytují dostatek příležitostí k venkovní rekreaci a odpočinku, což z ní činí ideální místo pro rodiny.

Kromě svých úžasných vlastností má Paraiso Hills ideální polohu v dosahu veškeré občanské vybavenosti, kterou byste kdy mohli potřebovat. Od golfových hřišť světové úrovně až po nádherné pláže na pobřeží Costa del Sol - v této oblasti si každý najde to své. Jen kousek odtud se nacházejí živá města Estepona a Marbella, která nabízejí nepřeberné množství obchodů, restaurací a kulturních památek. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha216 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýAno
Terasaano (80 m²)
Bazénano