Prodej rodinné domy, 148 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej rodinné domy, 148 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4846780
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 148 m²

540 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 148 m2 Estepona

Báječný městský dům se 3 ložnicemi, kompletně zrekonstruovaný. V bezpečné, uzavřené komunitě, jen pár minut chůze od pláže a obchodů. Vyhlášený Villa Padierna Racquet club se světoznámým plážovým klubem a nové hotely IKOS a Mett jsou vzdáleny jen pár kroků.

Po vstupu do městského domu vás přivítá prostorný obývací prostor s mramorovými podlahami a klimatizací pro celoroční pohodlí. Kuchyň je plně vybavená a poskytuje přímý přístup do společné zahrady a k bazénu. Z kuchyně je k dispozici užitková terasa s výhledem na La Conca. Z obývacího prostoru se vychází na soukromou terasu s výhledem do zahrady. Objekt se skládá ze tří dobře vybavených velkých ložnic, z nichž dvě mají vlastní sociální zařízení a každá je navržena s ohledem na pohodlí. Objekt se může pochlubit také soukromou terasou.
Výborný stav a nedávná renovace dále zvyšují jeho atraktivitu, což z něj činí dobrou investiční příležitost. Bazén je otevřen k celoročnímu užívání a komunita se může pochlubit také novými padelovými a tenisovými kurty pro obyvatele.

Vesnice Cancelada je vzdálená pět minut chůze a najdete v ní řadu obchodů a restaurací. Costalita a Bel-Air s většími obchody a supermarkety jsou na dosah. Golfové hřiště Villa Padierna je vzdáleno méně než 10 minut jízdy autem, zatímco Puerto Banus a Estepona jsou vzdáleny 10 minut jízdy autem. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha148 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
Terasaano (20 m²)
Bazénano