Prodej rodinné domy, 131 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej rodinné domy, 131 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4808620
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 131 m²

775 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 131 m2 Estepona

*ZBRUSU NOVÁ DVOJVILA V ATALAYA, ESTEPONA*

Jedinečná příležitost! Nově postavená dvojvila se 3 ložnicemi v prestižní urbanizaci Serene Atalaya v Esteponě. Tento dům orientovaný na západ má prostorný venkovní prostor ideální pro celoroční slunění, takže je ideální pro rodiny a milovníky pobytu v přírodě.

Lokalita je bezkonkurenční: hned vedle Atalaya Golf & Country Club a El Campanario Clubhouse a jen pár minut od nákupních zón a méně než 10 minut jízdy do Puerto Banús. Bydlet zde znamená mít blízko k nejlepším službám a možnostem trávení volného času na pobřeží Costa del Sol a zároveň si užívat klid a exkluzivitu prvotřídního prostředí.

Vila byla postavena z vysoce kvalitních materiálů renomované značky GUNNI & TRENTINO, což zaručuje odolnost, styl a pohodlí v každém detailu. Tato nemovitost navíc nabízí vynikající potenciál zhodnocení, což z ní činí chytrou investici v jedné z nejvyhledávanějších destinací na pobřeží Costa del Sol.

Nenechte si ujít příležitost pořídit si luxusní vilu v prvotřídní lokalitě! Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha131 m²
Plocha pozemku232 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ParkováníAno
Terasaano (150 m²)
Bazénano