Prodej rodinné domy, 225 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís

Prodej rodinné domy, 225 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4700209
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 225 m²

859 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 225 m2 Benahavís

Vejděte do tohoto nádherného městského domu, který prošel kompletní rekonstrukcí, aby navodil pocit luxusu od okamžiku, kdy projdete vstupními dveřmi. Tento dům se vyznačuje pečlivou pozorností věnovanou detailům a prvotřídními povrchovými úpravami. Kochejte se zbrusu novým klimatizačním systémem, elegantní dubovou kuchyní a nedotčenou masivní dubovou podlahou. Dispozice byla přepracována tak, aby pozvala přirozené světlo do každého koutu a zdůraznila ohromující horské výhledy z každého úhlu.

Tato rezidence nabízí prostorný otevřený obývací prostor, kde můžete obdivovat rozsáhlé výhledy na hory a zároveň připravovat jídlo v nově vybavené kuchyni. Obývací prostor s krbem plynule navazuje na jídelní kout a přesahuje na krytou terasu. Terasu uzavírají skleněné závěsy, které nabízejí flexibilitu a umožňují bez námahy spojit vnitřní a venkovní prostory. V létě poskytuje další stín sedmimetrová motorizovaná markýza. Dřevěné stropní ventilátory v každé místnosti podporují přirozené proudění vzduchu a udržují v domě během teplých měsíců chlad.

Tento dům je ideální pro velké rodiny, protože se může pochlubit 5 ložnicemi, z nichž každá má vlastní koupelnu. V horním patře mají tři ložnice vlastní balkony, zatímco dvě hlavní ložnice nabízejí úchvatná horská panoramata. Představte si, že se probudíte s výhledem na hory ze své postele nebo si vychutnáte ranní kávu na balkoně. V přízemí poskytují dvě velkorysé ložnice dostatek prostoru pro hosty nebo děti.

Samostatná prádelna nabízí bohaté úložné prostory s vestavěnými policemi, které doplňuje další úložný prostor pod schodištěm.

Ať už hledáte dokonalé rodinné sídlo nebo uzamykatelné prázdninové útočiště pro vzácné chvíle s blízkými, tento dům má ideální polohu. Tato lokalita obklopená horskými stezkami, procházkami kolem řeky, rozmanitými možnostmi stravování a okouzlující atmosférou vesnice nabízí pro každého něco. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha225 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ParkováníAno
Terasaano (109 m²)
Bazénano