Prodej rodinné domy, 195 m² - Málaga, Costa del Sol, Aloha

Prodej rodinné domy, 195 m² - Málaga, Costa del Sol, Aloha
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Aloha, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4767910
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 195 m²

1 195 000 EUR

 

Řadový dům na prodej 195 m2 Aloha

Krásný městský dům se 3 ložnicemi v srdci Nueva Andalusie. Tato nemovitost, která byla nedávno dokončena po rekonstrukci a je v bezvadném stavu, je ideální buď pro rodinný dům, nebo jako rekreační dům.

Při prvním vstupu vás uvítá soukromá terasa, která vede k předním dveřím, ale je přístupná také z kuchyně. K dispozici je velká otevřená kuchyně, obývací a jídelní prostor; světlý, otevřený prostor, který vede na krásnou terasu a zahrady. V přízemí se nachází také toaleta pro hosty. V patře jsou 3 dobře velké ložnice a 2 koupelny. Velká hlavní ložnice má vlastní koupelnu a terasu s panoramatickým výhledem do údolí. Na této úrovni je také možnost vytvořit 4. ložnici.

K dispozici je soukromé kryté parkoviště.

Urbanizace Los Potros se nachází ve vynikající oblasti Nueva Andalucia, je zasazena mezi nejprestižnější luxusní vily a nachází se v pěší vzdálenosti od obchodů, barů, restaurací a sportovních zařízení. A co víc, Puerto Banus a Marbella jsou vzdáleny jen kousek autem a s řadou golfových hřišť, škol a zařízení v okolí je zde opravdu vše, co potřebujete! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Aloha, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha195 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (61 m²)
Bazénano