Prodej rodinné domy, 145 m² - Lavičky

Prodej rodinné domy, 145 m² - Lavičky
  • Adresa Lavičky 165
  • Ev. č. RT1366-26769
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 145 m²

9 252 174 Kč

konečná cena, možnost odpočtu DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej krajního ŘRD 5+kk s garáží a okrasnou zahradou, rezidence Bella Vita Lavičky

Prodej velkoryse řešeného krajního řadového rodinného domu z úspěšného projektu Rezidence Bella Vita Lavičky.

Dominantou domu je slunný obývací pokoj propojený s prakticky řešeným kuchyňským koutem a s přímým vstupem na zahradu. Dále je v přízemí koupelna s toaletou, technická místnost a garáž. V patře je hlavní ložnice s vestavěnou šatnou, další dvě ložnice (dětské pokoje), pracovna (pokoj pro hosty) a hlavní koupelna.

Dům je postaven z vápenopískových cihel, které výborně akumulují teplo, a je zateplen, což přispívá k jeho energetické úspornosti. Navzdory tomu, že energetický štítek PENB je zatím klasifikován jako G, dům odpovídá standardům třídy B díky moderním technologiím, jako je chytrá izolace, dálkově ovládané topení aj. Komfort v koupelnách zajišťuje podlahové topení, v obytných místnostech je vytápění zajištěno úspornými elektrickými panely.

Okna domu jsou plastová s trojskly a UV filtrem, venkovní rám v elegantním dubovém designu, vnitřní strana je bílá. V ložnicích jsou instalovány zatemňovací rolety, v ostatních místnostech pak rolety polopropustné, které propouštějí světlo, ale zajišťují soukromí. Osvětlení interiéru je vybaveno třemi intenzitami světla, v ložnici najdete chytrý lustr s možností nastavení teploty světla. Koupelny jsou obložené velkoformátovou dlažbou, vysokozátěžové laminátové podlahy.

Dům disponuje garáží s elektrickými vraty a dalším parkovacím místem na předzahrádce. Garáž je také vybavena datovým serverem pro chytrou domácnost, který umožňuje ovládání topení, odvlhčování v koupelnách a je připraven na připojení fotovoltaiky a rekuperace. Objekt je napojen na centrální zabezpečovaní systém Jablotron.

K domu náleží okrasná zahrada navržená a realizovaná architektem. Stále zelený trávník bez náročné údržby zajištuje automatické zavlažování.

Fantastické místo, které si zamilujete při první návštěvě.

Obec Lavičky a její okolí nabízejí veškeré potřebné služby pro pohodlný a kvalitní život:
Areál Bella Vita je situován na náhorní plošině nad údolím říčky Balinky. Díky této poloze je dálnice Praha–Brno skryta tak, že její vliv na prostředí je minimální, což zaručuje klidné a tiché bydlení. Lavičky jsou malá, klidná vesnička s výbornou dostupností na dálnici D1, která ovšem není vidět ani slyšet. Toto strategické umístění umožňuje rychlé a pohodlné spojení s většími městy, aniž by to narušovalo klid a pohodu místního prostředí.

Přímo v obci Lavičky naleznete základní občanskou vybavenost. Je zde mateřská a základní škola, obchod s potravinami a smíšeným zbožím, multifunkční sportovní areál, dětská hřiště, hasičský sbor aj.
V obci žijí zástupci různých profesí, kteří jsou ochotni v rámci dobrých sousedských vztahů pomoci, když je třeba: truhláři, tesaři, opraváři, instalatér, kadeřnice, manikérky, masérky, zdravotní sestry, IT programátoři aj. Po dokončení projektu zde budou i ordinace lékařů a další služby. Další občanská vybavenost je v sedm minut vzdáleném Velkém Meziříčí nebo okolních obcích.

Pro více informací nebo o termín prohlídky kontaktujte makléře. Možnost financování hypotečním úvěrem, který vám v případě potřeby pomohou vyřídit naši hypoteční specialisté.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaLavičky 165
OkresŽďár nad Sázavou
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha145 m²
Podlahová plocha161 m²
Plocha pozemku515 m²
Zastavěná plocha98 m²
Plocha nebytových prostor20 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2020
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (5 m²)
Terasaano (20 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Podlahové