Prodej rodinného domu 5+kk s dvougaráží (224 m2), ul. Polní, Křenovice

Prodej rodinného domu 5+kk s dvougaráží (224 m2), ul. Polní, Křenovice
  • Adresa Polní, Křenovice
  • Ev. č. RT1292-00221
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 224 m²

18 990 000 Kč

včetně provize RK, včetně provize

 

Nabízím k prodeji precizně provedený rodinný dům dispozičně 5+kk s garáží a zastřešeným bazénem v obci Křenovice. Rodinný dům leží na pozemku o výměře 1027 m2 s celkově zastavěnou plochou 247 m2. Podlahová plocha nabízené nemovitosti činí 223,61 m2 včetně terasy ( 23,19 m2). Dům se nachází ve slepé, dopravně bezpečné ulici Polní 748. Nabízená nemovitost splňuje energetickou třídu C.

Dispozice domu: Za vstupními dveřmi se nachází chodba (5,85 m2), ze které je přístupné samostatné WC (1,62 m2). Z chodby vstoupíme do vzdušného, nadstandardně prostorného obývacího pokoje (43,46 m2) s kuchyňským koutem ( 8,35 m2). Obývací pokoj je centrálním místem domu, odkud se dostaneme následně dále do dalších obytných částí domu. Po pravé straně, při vstupu do obývacího pokoje, vcházíme dveřmi do koupelny (11,72 m2) se sprchovým koutem WC a vstupem do šatny (7,48 m2), přes kterou vcházíme do ložnice. Francouzskými dveřmi z ložnice vcházíme na terasu se zastřešeným bazénem. Vracíme se zpět a dveřmi se dostáváme do obývacího pokoje. Pokračujeme dále, míjíme velký jídelní stůl a vcházíme na chodbu, odkud postupně navštívíme šatnu s vestavěnými policemi ( 4,32 m2), koupelnu s WC ( 6,47 m2) a další tři pokoje : ( 1. pokoj - 12,58 m2, 2. pokoj -12,17 m2, 3. pokoj - 10,23 m2). Než opustíme dům, nesmíme opomenout skvěle řešenou místnost sloužící k uskladnění potravin - spíž (3,81 m2) , jenž je přístupná z kuchyně a přes kterou se dostaneme do technické místnosti a následně až do garáže. Skvělé dispoziční řešení nabízené nemovitosti není jedinou její předností. Dům je doladěný do poslední detailu i technologicky.

Vytápění rodinného domu je zajištěno tepelným čerpadlem. Topení je teplovodní podlahové. Sekundárním zdrojem tepla je krbová vložka s výměníkem, která je napojena na centrální otopný systém. Pro snížení tepelné ztráty a zajištění vysoké kvality vzduchu je v celém rodinném domě rekuperační systém. Současně pro udržení tepelného komfortu je dům klimatizovaný. Nechybí profesionální zabezpečení domu od společnosti Jablotron včetně kamerového systému. Na pozemek se vjíždí z obecní komunikace přes bránu s antracitovou hliníkovou výplní. Oplocení pozemku je provedeno pletivem v kombinaci s živým plotem. Zpevněné plochy jsou provedeny ze zámkové dlažby. Podlahy obytných prostor jsou pokryty vinylovou podlahou v jednotném tónu, ladící k celkovému designu interiéru. K funkčnosti a kráse designu celého domu přispívají také dřevěná okna Janošík, jenž jsou symbiózou poznatků starých truhlářských mistrů s nejmodernějšími technologiemi. Všechna okna jsou osazena předokenními žaluziemi, které je možné ovládat přes mobilní aplikaci. Za domem je k dispozici zastřešený venkovní bazén se slanou vodou o rozměru 6 x 3 m. V blízkosti bazénu se nachází zděný, podsklepený zahradní domek s odvětráváním.

Více informací u makléře. V případě potřeby je možnost zajistit financování.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPolní, Křenovice
OkresVyškov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná224 m²
Plocha pozemku1.027 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano
Bazénano (18 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové

Podobné nemovitosti