Velký rodinný dům Nová Lhota

Velký rodinný dům Nová Lhota
  • Adresa Nová Lhota 9, Kluky
  • Ev. č. RT1168-00359
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 215 m²

rezervováno

včetně provize, včetně právního servisu

 

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji velmi zajímavý dvougenerační dům po částečné rekonstrukci s užitnou plochou 215 m2. Dům se nachází na vlastním pozemku o výměře 1082 m2. V 1. NP se nachází 2 bytové jednotky. Jedna bytová jednotka o dispozici 1+1 skládající se z chodby (8 m2), kuchyně (11 m2), pokoje (21 m2) a koupelny s WC (4 m2). Druhá bytová jednotka je o dispozici 2+1 sestávající se z vstupní haly (14 m2), komory/technické místnosti (6 m2), chodby (9 m2), kuchyňky (5 m2), pokoje (22 m2), ložnice (17 m2) a koupelny s WC (3 m2). Celé 1. NP je po rekonstrukci (rozvody vody, odpady, elektro, topení, vnitřní omítky) a je ihned obyvatelné. 2. NP je možné užívat, ale koupelna s WC je k rekonstrukci. Nachází se zde chodba (15 m2), koupelna (3,5 m2), kuchyně (15 m2), komora (3 m2), ložnice (25 m2) a obývací pokoj (34 m2).
Z chodby se vchází na velkou terasu s krásným výhledem do dalekého okolí (45 m2). Přímo vedle domu se nachází dílna (88 m2), ve které se mimo jiné nachází nový moderní kotel na tuhá paliva (uhlí nebo dřevo).
Dále se na pozemku nachází velká garáž s dílnou a udírnou (62 m2). Ve vedlejších stavbách jsou nové elektrické rozvody. Všechna okna jsou původní a ve slušném stavu. Střechy jsou původní z Eternitu. Voda je ze studny, odpady jsou svedeny do septiku. Do konce tohoto roku (2024) budou však v obci hotovy obecní vodovod a kanalizace. Počítá se tedy s připojením objektu na tyto obecní sítě. Nemovitost se nachází v klidné obci v nádherném prostředí s výhledem na Polabskou nížinu a Železné hory. Zároveň je to z obce jen 10 km do Kutné Hory nebo Čáslavi, 20 km do Kolína, Uhlířských Janovic či Golčova Jeníkova. Tato města jsou dostupná i veřejnou dopravou. Nemovitost je velmi vhodná pro dvougenerační bydlení. S ohledem na strategickou polohu, se také nabízí dům upravit na tři apartmány a nemovitost pronajímat k rekreaci. Dům je vhodný na čerpání dotací z programu Nová zelená úsporám. Pro jakékoliv dotazy či domluvení prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Nemovitost je pochopitelně možné pořídit na hypotéku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNová Lhota 9, Kluky
OkresKutná Hora
VelikostAtypický
Plocha užitná215 m²
Plocha pozemku1.082 m²
Plocha nebytových prostor50 m²
Plocha dílen100 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaVenkovská
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží2
Výtahne
Terasaano (45 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníÚstřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti