Prodej rodinného domu, Jirkov, Červený Hrádek

Prodej rodinného domu, Jirkov, Červený Hrádek
  • Adresa Červený Hrádek 26, Jirkov
  • Ev. č. RT1187-00258
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 150 m²

2 390 000 Kč

Kompletní cena s provizí RK., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Vítejte na Červeném Hrádku u Jirkova, obci, ve které se nachází nádherný a vyhlášený zámek Červený Hrádek, v obci, která je svojí rozlohou spíše menší velikosti, nicméně v poslední době se zde staví nové domy, které vhodně doplňují starší zástavbu z doby, kdy zámek byl ještě obývaným prostorem.

A právě zde najdete tento rodinný dům s menším pozemkem a ostatními stavbami, který je již několik desítek let neobývaný a tudíž ve velmi špatném technickém stavu, vyžadující kompletní rekonstrukci celého objektu. Ačkoliv je rekonstrukce nutná a je jisté, že nový vlastník si celý dům opraví k obrazu svému, je dobré vědět, jaké jsou zde dispozice.

V přízemí se nachází vstupní chodba, vlevo je větší místnost, vpravo se nachází dvě menší místnosti, mimochodem jak je vidět z fotografií, je zde velké množství původních věcí a předmětů, které bude nutné kompletně vyklidit. Do druhého nadzemního podlaží je vstup z opačné strany a je zde opět jedna velká prostorná místnost a dále bývalá kuchyně a další menší pokoj, toto podlaží de facto kopíruje půdorys a dispozice přízemí. Je zde velká a prostorná půda, nicméně stav střechy a krovů je nutné posoudit statikem.

Dům není v tuto chvíli vůbec obyvatelný, není zde funkční voda, vytápění, jedná se opravdu o objekt ke kompletní rekonstrukci, nikoliv k drobné opravě, která ihned povede k tomu, že dům bude obyvatelný. Dále je důležité upozornit, že je nutné celý objekt s pozemkem a přilehlými stavbami vyklidit.

Pro koho dům není určen?

Není určen pro zájemce, který bude chtít objekt financovat hypotékou, protože stav objektu neumožňuje zástavu banky, dále není určen pro zájemce, který by chtěl v domě okamžitě bydlet zrovna tak pro budoucí majitele s malým rozpočtem - je třeba počítat s vyšší částkou za celkovou rekonstrukci.

Pro koho je tedy dům určený, jak má zhruba vypadat budoucí vlastník?

Jednak investor, který celý objekt kompletně opraví a uskuteční kompletní rekonstrukci a dům poté prodá či pronajme nebo případně zájemce, který dům zakoupí a bude si ho postupně a pomalu opravovat k obrazu svému, nicméně bude mít zajištěné vlastní bydlení, který tento dům neumožňuje, každopádně financování koupě za tuto částku je ideální vlastními prostředky či zástavou jiné nemovitosti.

Zavolejte si prosím o bližší informace a zjistěte si u realitního makléře, zda-li je tento dům určený či vhodný právě pro vás, pro vaše účely a pro váš způsob financování - pokud budou vaše představy reálné, bude uskutečněna osobní prohlídka přímo na místě.

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaČervený Hrádek 26, Jirkov
OkresChomutov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná150 m²
Plocha pozemku452 m²
Plocha zastavěná201 m²
Plocha zahrady251 m²
Počet podlaží2
Stav objektuK demolici
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaVenkovská
Rok výstavby1920
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V

Podobné nemovitosti