Prodej rodinné domy, 300 m² - Jesenice

Prodej rodinné domy, 300 m² - Jesenice
  • Adresa Jesenice
  • Ev. č. RT1412-01540
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 300 m²

5 350 000 Kč

+ provize RK

 

Prodej rodinného/bytového domu 300m2 , Jesenice, okres Rakovník

Výjimečná příležitost pro rychlé rozhodnutí! - ušetřete až 200 000 Kč!
Cena nemovitosti snížena o 150 000 Kč. Navíc, pokud uzavřete kupní smlouvu do konce října 2024 a budete mít financování již vyřešené (bez bankovního úvěru nebo s předschváleným úvěrem), snížíme naši provizi o 50 000 Kč.

Hledáte prostorný dům s velkou zahradou v klidné lokalitě a s možností rekonstrukce dle vlastních představ? Pak pro
vás máme ideální nabídku!

Tento rodinný dům o rozloze bez mála 300m2 nacházející se v klidném centru Jesenice nedaleko od Rakovníka, je skvělou příležitostí jak pro vlastní bydlení, tak i pro investici. Dům je ve stavu určeném k rekonstrukci, která však již započala a současní majitelé dávají každým dnem dům dokupy a jeho hodnota stále roste.

V prvním patře o rozloze 170 m2 se nachází dvě bytové jednotky, z nichž jedna rekonstrukcí již prošla a je připravena k bydlení. Druhá je ve stavu před dokončením rekonstrukce. Původní dřevěné podlahy v domě byly zrenovovány, zatepleny a dodávají tak interiéru jedinečný charakter.
Přízemí domu o rozloze 127m2 je připraveno ke kompletní rekonstrukci, čímž se vám otevírá jedinečná možnost upravit si ho dle vlastních představ a potřeb. Lze zde také vytvořit další dvě bytové jednotky.

Dům disponuje táké prostornou půdou o rozloze 213m2, na které lze díky nově zavedeným stoupačkám vytvořit například další bytové jednotky. Jednotlivá patra a byty jsou chytře rozdělena tak, aby zajišťovala maximální klid a soukromí.

Dům je napojen na veřejný vodovod a má také vlastní studnu, primárně pro údržbu zahrady. Elektřina je nově zavedena v mědi. Nová plastová okna zajišťují dobrou izolaci a úsporu energie. V domě jsou táké nově instalovaná krbová kamna s výměníkem, díky kterým vytopíte celý dům během chvilky a obývacímu pokoji dodávají útulnou atmosféru. Na 1 471m2 veliké zahradě naleznete, jezírko, ohniště a prosklený altánek, který je perfektním místem pro odpočinek a relaxaci, nebo volnočasové aktivity s rodinou či přáteli.

Město Jesenice leží na strategickém křížení hlavních tras z Prahy do Karlových Varů a ze Žatce do Plzně. V roce 2025 bude do provozu uvedena také dálnice D6 od Krušovic do sjezdu do Jesenice, která již nyní vede od Krušovic až do Hořesedel, a výrazně tak zkrátí dojezdovou dobu do Prahy. Nemovitost se nachází v klidné, ale zároveň centrální části Jesenice, díky které je zajištěna snadná dostupnost k veškeré občanské vybavenosti.

Ve městě naleznete vše, co k životu potřebujete. Je zde obecní úřad, mateřská, základní a střední škola, pošta, kulturní dům, autobusové a vlakové spojení, obchody s potravinami a stavebninami, prodejna Mountfield, čerpací stanice MOL, policejní oddělení, kadeřnictví, lékař a kavárny. Okolí města nabízí rozmanitý výběr cyklostezek, rybníků a krásnou přírodu s lesy.

Pokud máte zájem o prohlídku, nebo se chcete dozvědět více informací, neváhejte mě kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaJesenice
OkresRakovník
VelikostAtypický
Užitná plocha300 m²
Plocha pozemku1.471 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické