Prodej rodinné domy, 148 m² - Humpolec

Prodej rodinné domy, 148 m² - Humpolec
  • Adresa Jiráskova 1795, Humpolec
  • Ev. č. RT1351-24032
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 148 m²

8 880 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Rodinný dům v Humpolci s důrazem na kvalitu

Hledáte dům, který kombinuje výhody blízkosti centra města a zároveň nabízí klidné prostředí? Tento dvoupodlažní dům v Humpolci je přesně to, co hledáte! Nachází se ve vedlejší tiché ulici, kde si užijete soukromí a klid, ale přitom budete mít vše důležité v pohodlné docházkové vzdálenosti – školy, obchody, restaurace i přírodu máte doslova na dosah ruky.

Tento dům o dispozici 5+kk a užitné ploše 148 m2 byl postaven v roce 2012 a nabízí promyšlený, praktický prostor pro vaši rodinu. V přízemí vás uvítá velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je ideální pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Ať už se scházíte na oslavu, nebo si jen užíváte pohodu u krbových kamen, budete se tu cítit jako doma. Dále zde najdete ložnici, kterou můžete využít i jako pracovnu, koupelnu s masážní vanou a bidetovým záchodem a útulnou zimní zahradu, která je perfektní k relaxaci po celý rok. Nechybí praktická spižírna a vestavěné skříně, které šikovně využívají každý kout.

V patře na vás čekají tři pokoje, z nichž dva mají vstup na balkon s výhledem do zahrady, kde si užijete naprosté soukromí. K dispozici je také druhá koupelna se sprchovým koutem, záchodem a bidetem.

Zahrada o velikosti 462 m2 je akorát, nebudete se muset trápit s její údržbou, ale zároveň zde máte dostatek místa na pěstování vlastní zeleniny či ovoce. Pro letní grilovačky je zde kryté posezení, kde si můžete odpočinout s přáteli.

Dům byl postaven s důrazem na kvalitu a pohodlí. Najdete zde centrální vysavač, elektrické rolety, podlahové topení plynovým kotlem a solární panely na ohřev vody. K tomu okna s trojsklem a zateplený plášť, což zajišťuje velmi nízké provozní náklady. Dům je také vybaven prostornou garáží a půdou, která poskytuje další úložný prostor. Preciznost prvního majitele je vidět na každém kroku.

Ačkoliv se dům nachází v klidné ulici, jste přímo v centru Humpolce, kde máte vše potřebné jako školy, školky, lékaře, obchody i restaurace. Pro milovníky přírody jsou v blízkosti krásné procházky a výlety, včetně zříceniny hradu Orlík. Díky blízké dálnici je navíc snadné se rychle dostat do větších měst.

Pokud hledáte prostorný a kvalitně postavený domov pro svou rodinu, který nabízí skvělé zázemí a pohodlné bydlení, ozvěte se mi. Tenhle dům vás nezklame!

* Čeká se na dodání PENB, proto se uvádí třída G

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaJiráskova 1795, Humpolec
OkresPelhřimov
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha148 m²
Plocha pozemku462 m²
Zastavěná plocha121 m²
Plocha zahrady341 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace2012
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace