Prodej, Rodinné domy, 327 m2 - Hroznová Lhota

Prodej, Rodinné domy, 327 m2 - Hroznová Lhota
  • Adresa Hroznová Lhota 226
  • Ev. č. RT1212-DL080P-5GLOB
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 327 m²

8 500 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

V exkluzivním zastoupení nabízíme zajímavou investiční příležitost. Dvougenerační rodinný dům s rozsáhlou užitnou plochou 327 m2. Dům lze využít ke klasickému bydlení dvou rodin, případně k bydlení rodiny i k podnikání jako sídlo firmy. Další alternativou je přestavba na penzion. Hned vedle domu je památná zahrada Jožky Uprky. Z domu je možné vyrazit na cyklovýlety na Radošov, Kuželovský mlýn či blízký Baťův kanál. Nahlédnout můžete také do mnoha vinných sklepů, kterých je v okolních vesničkách bezpočet. Nedaleko se již krajina vlní a nacházíte se v podhůří Bílých Karpat.
Dům byl kolaudován v roce 1995, krom půdy není zateplen. Střecha je orientována na východ a západ a což je vhodné pro instalaci solárních panelů s možným bateriovým úložištěm ve velkém sklepu.
Umístění nemovitosti je ideální pro ty, kteří touží po tichém a ničím nerušeném bydlení. V obci se nachází dva obchody se smíšeným zbožím, květinářství, zdravotnické středisko s praktickým i dětským lékařem, MŠ a ZŠ (5 minut chůze) pošta, kulturní dům, večerka i klasický obchod, dvě sportoviště, dětské hřiště a pohostinství. Do nedalekého Veselí nad Moravou přijedete pohodlně autobusem či autem za cca 10-15 minut a je možné vyřídit si zde občanku, přihlásit auto. Najdete zde též kompletně vybavenou polikliniku. Ve Veselí je prodejna Lidl, Kaufland, mnoho restaurací a další občanské vybavenosti jako koupaliště a kino.
Na první pohled nenápadný nízký dům vás překvapí při pohledu ze zahrady, kde objevíte jeho skutečnou velikost. Díky zástavbě ve svahu v sobě dále skrývá druhou bytovou jednotku, několik praktických místností a velké sklepní prostory.
Horní patro je na úrovni místní komunikace s vjezdem do garáže a vstupem do domu s dispozicí 5kk, tato bytová jednotka o výměře 107 m2, je kompletně zrekonstruována. Nachází se zde obývací pokoj s kuchyní a praktickým krbem 40 m2, ložnice s vestavěnou skříní, o velikosti 13 m2. Dále tu máme pracovnu 9 m2, která je hned u kuchyně. Dále dva dětské pokoje o velikosti 10 m2 a 14 m2. Samostatná toaleta a koupelna jak s vanou tak i sprchovým koutem.
Dolní patro disponuje jednotkou o velikosti 74 m2 s dispozicí 2kk. Na patře je několik praktických pokojů, které lze využít jako prádelnu, pracovnu či místnost pro podnikání anebo sklad. Na tomto patře je také kotelna na tuhá paliva a vstup do sklípku ukrytého ve svahu. Dále původní koupelna s vanou a samostatným wc. Hned vedle komora. Z tohoto patra je vstup přímo na zahradu o velikosti 264 m2.
O patro níže je ještě k dispozici velký sklep o velikosti 65 m2, pro praktické uložení kol, motorky či dalšího vybavení.
Zahrada má na svém opačném konci zahradní domek s posezením, do domku je zavedena i elektřina.
Dům si můžete prohlédnou díky videoprohlídce Matterport na odkazu https://my.matterport.com/show/?m=SBVL7cnqpSg
Cena obsahuje provizi realitní kanceláře, která pro vás zajistí kompletní právní servis včetně advokátní úschovy, jednání na katastru nemovitostí a převod energií na nového vlastníka. Prohlídky domu jsou možné prakticky kdykoliv po předchozí domluvě. Rádi vám poradíme s financováním nákupu či pojištěním nemovitosti, tak aby byl váš majetek dobře ochráněn.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaHroznová Lhota 226
OkresHodonín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná327 m²
Plocha pozemku431 m²
Plocha zastavěná167 m²
Plocha zahrady264 m²
Užitná plocha přízemí123 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1995
Rok výstavby1995
ZařízenýČástečně
Sklepano (83 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva

Podobné nemovitosti