Prodej rodinné domy, 190 m² - Habrůvka

Prodej rodinné domy, 190 m² - Habrůvka
  • Adresa Habrůvka
  • Ev. č. RT1307-E1413BL008
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 190 m²

3 000 000 Kč

 

Habrůvka, RD 6+2, garáž, skleník, sklep – rodinný dům

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dvougenerační rodinný dům v obci Habrůvka. Jedná se o dům v původním stavu vhodný ke kompletní rekonstrukci. Dům o dispozici 6+2 nabízí na dvou podlažích celkem 190 m2 užitné plochy.

Dům je tvořen celkem dvěmi bytovými jednotkami. První se rozkládá v dvou nadzemních podlažích v levé části nemovitosti.
V přízemí nalezneme vstupní chodbu, samostatnou průchozí kuchyni, dva pokoje a koupelnu s toaletou. Patro tvoří dva pokoje, jeden z nich byl dříve používán jako kuchyňka. Z jednoho z pokojů je vstup na terasu.

Druhá bytová jednotka se nachází v pravé části nemovitosti, má vlastní vstup a skládá se z velké průchozí kuchyně, dvou samostatných pokojů a koupelny s toaletou. V domě je dále je možnost rozšíření o další dva pokoje na půdě domu.

K domu náleží pozemek o přibližné ploše 520 m2 tvořený přezahrádkou, dvorkem, příjezdovou cestou a malou zahrádkou. K domu dále náleží garáž a skleník, dům je také částečně podsklepený.

Nemovitost nabízí široké množství možností využití. Vzhledem k lokalitě blízkého Moravského krasu se nabízí komerční využití od vybudování dvou bytových jednotek k následnému dlouhodobému pronájmu přes několik apartmánů ke krátkodobým pronájmům nebo přestavba na obchodní prostory v kombinaci s bydlením. Samozřejmě lze dům také přestavět na velkorysé vícegenerační bydlení nebo jako dům pro velkou rodinu.

Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z toho důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaHabrůvka
OkresBlansko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha190 m²
Plocha pozemku520 m²
Zastavěná plocha190 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano
Sklepano
KomunikaceBetonová
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadSeptik