Prodej rodinné domy, 120 m² - Dobré Pole

Prodej rodinné domy, 120 m² - Dobré Pole
  • Adresa Dobré Pole 69
  • Ev. č. RT1221-01408
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 120 m²

3 790 000 Kč

cena k jednání

 

Prodej původního jednopodlažního rodinného domu s průjezdem, dvorem a zahradou v obci Dobré Pole

K prodeji nabízíme původní řadový rodinný dům v Dobrém Poli mezi Drnholcem a Mikulovem. Dům má jedno obytné podlaží a sedlovou střechu. Součástí domu je rovněž průjezd, dvůr s hospodářskými přístavbami a rovinatá zahrada přístupná také z vedlejší ulice na konci pozemku.
Hlavní stavba je obdélníkového půdorysu přiléhající k travnaté předzahrádce a ulici, obytná část se skládá z centrální síně, dvou pokojů orientovaných do ulice, kuchyně a koupelny s WC. K domu náleží zasklená veranda navazující na kuchyni, přes kterou se vychází na dvůr a pozemek za domem a další obytná místnost. Ve dvoře domu jsou postaveny původní hospodářské přístavby, které byly částečně adaptovány na kuchyni a sociální zařízení. Na dvůr navazuje rovinatá zahrada obdélníkového tvaru, která slouží k hospodářským účelům.

Informace o stavbě: zděný dům byl postaven před cca 100 lety, následně průběžně udržován, poslední rekonstrukce byly provedeny v rámci kuchyně a před 10-ti lety byla rovněž zbudována nová koupelna v hlavní části domu. Zdivo je z pálených cihel, stropy jsou dřevěné trámové, krov dřevěný, střecha má původní keramickou krytinu. Vstupní dveře a kastlová okna původní dřevěná. Vytápění domu el. přímotopy, pro ohřev vody slouží el. boiler. Dům je napojen na inženýrské sítě, tedy obecní vodovod, elektřinu a je napojen na obecní kanalizační řad.
Součástí prodeje jsou dva pozemky: zastavěná plocha a nádvoří o výměře 626 m2 a zahrada o výměře 875 m2.

Dispozice: pozemek celkem 1501 m2, uliční šíře pozemku 14,5 m, hloubka pozemku včetně zahrady cca 110 m, skutečná zastavěná plocha domu včetně přístavby je 289 m2.

Nemovitost se nachází v klidné ulici nedaleko centra obce, v okolí jsou především rodinné domy. Nemovitost je vhodná ke generální rekonstrukci případně je možné pozemek využít ke stavbě nového rodinného domu.

Bližší informace poskytneme na vyžádání.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaDobré Pole 69
OkresBřeclav
Velikost2 pokoje
Užitná plocha120 m²
Plocha pozemku1.501 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
TopeníLokální elektrické