Prodej rodinné domy, 91 m² - Černýšovice

Prodej rodinné domy, 91 m² - Černýšovice
  • Adresa Černýšovice 1
  • Ev. č. RT1361-07045
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 91 m²

rezervováno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 91m2, pozemek 2948m2 - Černýšovice, okres Tábor

Hledáte klidné bydlení na vesnici s možností chovu domácího zvířectva? Rodinný dům s příslušenstvím v malebné obci Černýšovice může splnit vaše představy.
Exkluzivně nabízíme na prodej rodinný dům v obci Černýšovice s užitnou plochou obytné části cca 91m2, a s užitnou plochou hospodářské části cca145 m2, prostornou zahradou o rozloze 1785 m2, a uzavřeným dvorem o výměře 1163 m2. (zastavěná plocha a nádvoří 1163m2, zahrada 1785 m2). Tento dům nabízí tři pokoje a má potenciál se stát idylickým rodinným útočištěm v jihočeském venkovském prostředí. Budova je před rekonstrukcí s možností vytvoření vlastního útulného domova. Dispozice bytové jednotky je znázorněna v půdorysu a 3D prohlídce. Vytápění domu je řešeno kamny na pevná paliva. Nemovitost je napojena na rozvod elektrické energie, na obecní vodovod, odpad je sveden do jímky.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebude zpracováván vzhledem ke skutečnosti, že dům byl postaven před rokem 1947, z tohoto důvodu je inzerována třída energetické náročnosti G. Technická zpráva k nemovitosti a Pasport nemovitosti k nahlédnutí u makléře zakázky. Nemovitost je z hlediska využití vhodná po částečné rekonstrukci k rodinnému nebo rekreačnímu bydlení. Součástí pozemku je samostatný zděný objekt, dříve využívaný pro chov zvířat, který přináší další možnosti k využití. Parkování vozidel je možné na vlastním pozemku.
V okolí je nádherná příroda včetně řeky Lužnice, která vybízí k rekreaci a vodním sportům. Veškerá občanská vybavenost v obci Bechyně vzdálené 6km. Nechte se uchvátit krásou jihočeské vesnice a přijďte si prohlédnout tento možná budoucí domov. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře zakázky Mgr. Jiřího Neubauera.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaČernýšovice 1
OkresTábor
Velikost3 pokoje
Užitná plocha91 m²
Plocha pozemku1.163 m²
Plocha zahrady1.785 m²
Plocha nebytových prostor145 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaVenkovská
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva