Prodej rodinné domy, 126 m² - Cádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa

Prodej rodinné domy, 126 m² - Cádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa
  • Adresa Cádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4237756
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 126 m²

269 500 EUR

 

Řadový dům na prodej 126 m2 La Alcaidesa

Fantastický městský dům v perfektním stavu s jižní orientací, vlastní zahradou a nerušeným výhledem na moře v Alcaidese.

Nemovitost je rozdělena do dvou podlaží. Ve vstupním patře se nachází plně vybavená samostatná kuchyň s centrálním ostrůvkem, toaleta, prostorný obývací pokoj s jídelnou, z obývacího pokoje je přístup do nádherné soukromé zahrady s výhledem na moře, kde si díky jižní orientaci můžete užívat slunce po celý rok. V patře jsou 3 velké ložnice a 2 koupelny. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu a prostor pro šatní skříň. Jedna z vedlejších ložnic má útulnou terasu s výhledem na moře. K nemovitosti patří také soukromé parkovací místo před domem. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a je připravena k nastěhování.

Nachází se v soukromé urbanizaci se společným bazénem. Jeho poloha je ideální, jen několik minut jízdy od pláže Alcaidesa a také od náměstí Alcaidesa, kde najdete všechny druhy služeb a zařízení pro volný čas.

Nabídka podléhá chybám, změnám cen nebo jiným úpravám bez předchozího upozornění. Cena nezahrnuje daně a poplatky za dopravu. Včetně poplatků za zprostředkování. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaCádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha126 m²
Plocha pozemku35 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuCentrum obce
Terasaano (35 m²)
Bazénano