Prodej rodinné domy, 115 m² - Bučovice - Černčín

Prodej rodinné domy, 115 m² - Bučovice - Černčín
  • Adresa Májová, Bučovice - Černčín
  • Ev. č. RT1391-05996
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 115 m²

8 190 000 Kč

včetně provize

 

Prodej rodinného domu 4+kk, 91m2 - Bučovice - Černčín

Hledáte klidné bydlení v rodinném domě a nechcete mít starosti náročnou s rekonstrukcí, stěhováním či vybavováním? Pak si prohlédněte tuto nabídku přízemního rodinného domu a snadno si tak splňte vaše přání o komfortním bydlení.

Máme pro vás ke koupi kompletně zrekonstruovaný dům (2021) v klidné části obce Bučovice - Černčín. Jedná se o neprůjezdnou část obce na dosah přírody, kde nebudete rušení dopravou a současně získáte snadnou dostupnost veškerých služeb a infrastruktury.

Rodinný dům bez jediného schodu je možné začít využívat moderně tak, jak si jej vybavili současní majitelé, kteří dům zařizovali s citem na eleganci i praktičnost (dům může po domluvě zůstat vybaven tak, jak je na fotografiích). Ať už jste rodina s dětmi a oceníte bezpečí menší obce, nebo si již zasloužíte bezbariérový přístup do domu a minimum starostí ve dvou lidech, v této stavbě si přijdete na své.
Noví majitelé budou mít k dispozici dva prostorné pokoje, třetí, menší pokoj může sloužit jako pracovna, hostinský, nebo dětský pokoj. Dominantním prvkem celého domu je prostorný obývací pokoj s kuchyní, který vyniká pohledovými trámy na stropě a je prakticky napojen na menší zahradu se zahradním domkem.

Absolutní komfort nových vlastníků zajistí také přístřešek pro dva osobní automobily přímo vedle domu, který zajistí praktické vykládání nákupů či prostý přístup do domu suchou nohou, i když nebude vlídné počasí.

Pokud vás některá z informací, video či fotografie alespoň trochu chytly za srdce, prosím, dejte nám vědět, rádi vám nemovitost představíme více, abyste si mohli udělat vlastní názor a zjistit, zda by právě toto mohl být váš nový domov.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMájová, Bučovice - Černčín
OkresVyškov
Velikost4 pokoje
Užitná plocha115 m²
Plocha pozemku225 m²
Zastavěná plocha110 m²
Plocha zahrady115 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
TopeníLokální elektrické