Prodej rodinné domy, 195 m² - Bílov

Prodej rodinné domy, 195 m² - Bílov
  • Adresa Bílov
  • Ev. č. RT1269-00240
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 195 m²

9 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 195 m2, pozemek 650 m2, Bílov

Hledáte opravdu, ale opravdu prostorný rodinný dům? Rádi byste podnikali pěkně z domu, bez nutnosti dojíždění a placení nájmu? Pak je tato jedinečná nabídka právě pro Vás! Exkluzivně nabízím k prodeji krásný rodinný dům na pozemku o výměře 650 m2 v malebné obci Bílov. Dům má dva samostatné vchody, kdy jeden z nich vede do aktuálně nebytových prostor o výměře 54 m2. Tyto prostory byly využívány jako kadeřnictví, nic však nebrání přechodu na jiný typ služeb, nebo přebudování v samostatnou bytovou jednotku.

Dům má obytnou plochu 141 m2 + 54 m2 kadeřnictví. Dále je vybaven balkonem v obývacím pokoji o výměře 14 m2, sluneční terasou s posezením a sprchou o výměře 30m2 a garáží o výměře 16 m2. Možnost využití nabízí také půda o výměře 45 m2, kterou lze přebudovat na podkrovní obytný prostor. Na zahradě se nachází také celopodsklepený zahradní domek o výměře 16 m2. Nemovitost je zkolaudovaná v r. 1993 a prošla řadou úprav až do nynější podoby. 10 let zpět plastová okna, 8 let zateplení a fasáda, 6 let plynový kotel, 5 let garáž, 3 roky kompletně nové kuch. spotřebiče a před rokem se nově rekonstruoval také balkon a terasa. Střecha má původní betonovou tašku a je zcela v pořádku, nově se dělala pouze izolace. Elektroinstalace je v mědi, voda a odpady v plastu. Dům je napojen na veřejný vodovod, plynovod i kanalizaci. Užitná plocha 141m2 čítá kuchyni, spíž, jídelnu, obývací pokoj, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, toaletu s umyvadlem, 4 neprůchozí pokoje, prádelnu, mandlovnu, předsíň a chodbu se schodištěm. Nemovitost je nepřetržitě užívána a s láskou opečovávána, před nastěhováním Vás tedy nečekají žádné nepříjemnosti.

O lukrativní lokaci nemůže být pochyb zejména díky nedalekému nájezdu na dálnici, vzdáleného necelé 3 km. Do centra Ostravy i Nového Jičína se dostanete za pouhých 20 minut. V obci naleznete místní úřad, mateřskou školu, malou samoobsluhu, knihovnu, restauraci se sportovištěm, kostelík i rozhlednu. Průkaz energetické náročnosti budovy není vypracován, proto ze zákona uvádím třídu G. Pro více informací mne kontaktujte a sami se přijďte přesvědčit, že toto je to pravé místo pro Vás a Vaši rodinu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBílov
OkresNový Jičín
Náklady na bydlení5.300,-Kč/měs. + voda čtvrtletně cca 800,-Kč
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha195 m²
Podlahová plocha255 m²
Plocha pozemku650 m²
Zastavěná plocha203 m²
Plocha zahrady447 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1993
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano (14 m²)
Terasaano (30 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace