Moderní nízkonákladová novostavba o dispozici 5+KK z roku 2021

Moderní nízkonákladová novostavba o dispozici 5+KK z roku 2021
  • Adresa Přibice 455
  • Ev. č. RT1007-00019
  • Typ
  • Plocha 185 m²

12 290 000 Kč

cena je samozřejmě včetně provize a nákladů za právní služby, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Je vaším snem postavit si rodinný dům s dojezdovou vzdáleností do Brna, ale bojíte se, že nemáte na stavbu domu dostatek energie nebo zkušeností? Zahoďte tyto obavy za hlavu a přijďte za mnou do Přibic, kde už jedna novostavba z roku 2021 stojí a je aktuálně na prodej. Vám už bude stačit dodělat maximálně zahradu s bazénem a krásné, komfortní bydlení pro vaši rodinu si můžete ze svého seznamu životních cílů definitivně odškrtnout.

Tato nízkoenergetická cihlová novostavba byla zkolaudována teprve před pár lety, takže se nedivte, že to tu bude cítit ještě novotou. Energetický štítek vyšel na B 99 kWh/m2/rok, chybělo však málo a mohl jsem vám napsat, že se jedná o pasivní dům. Tak či tak, za energie zde ročně nezaplatíte moc. Současní majitelé platili 2 000 Kč za plyn a necelých 1 000 Kč za elektřinu. Teplo vás tu bude hřát od noh díky podlahovému topení a pro snížení dalších nákladů za energie si můžete zatopit v obývacím pokoji i krbem. Na podlahách najdete vinylovou podlahu a ve všech oknech i balkonových dveřích elektricky ovládané zatemňovací rolety, které můžete ovládat přes aplikaci Somfy na dálku i ze svého mobilního telefonu.

Dispozičně se jedná o 5+KK, což znamená, že pokud máte dvě děti, každé bude mít svůj vlastní pokoj, vy ložnici a ještě vám zbyde jeden volný pokoj pro pracovnu, posilovnu nebo pokoj pro hosty. Dvě koupelny s WC jsou v takových domech už dlouhá léta naprostou samozřejmostí.

Obývací pokoj s kuchyní má úctyhodných 50 metrů čtverečních a na nedostatek prostoru ani denního světla si zde stěžovat určitě nebudete.

Zahrada vyžaduje ještě nějakou tu práci, její potenciál je však velký. S trochou šikovnosti by mohla za necelý půlrok vypadat třeba jako na přiložených vizualizacích.

Do garáže se pohodlně vejdou i dvě velká auta. Další dvě může vaše návštěva zaparkovat přímo před garáží.

Přibice jsou malá jihomoravská obec s cca 1000 obyvateli, ve které najdete vše základní, co k pohodlnému životu na vesnici potřebujete. Školku, školu (1. stupeň), potraviny, hřiště i hospodu. Na větší nákupy si zajedete autem za 10 minut do Pohořelic, na ty větší nákupy nebo za prací pak do Brna, které je vzdálené necelých 30 minut, a to až do centra.

Tento dům je samozřejmě možné financovat i hypotečním úvěrem. Pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Cena 12 290 000 Kč je samozřejmě cena konečná včetně provize a nákladů za právní servis.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaPřibice 455
OkresBrno-venkov
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná185 m²
Plocha podlahová143 m²
Plocha pozemku1.039 m²
Plocha zastavěná236 m²
Plocha zahrady803 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2021
Rok výstavby2020
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování4
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Podlahové