Prodej pozemky - zahrady, 773 m² - Vojkovice

Prodej pozemky - zahrady, 773 m² - Vojkovice
  • Adresa Vojkovice
  • Ev. č. RT1306-E392B047
  • Typ pozemky - zahrady
  • Plocha 773 m²

4 990 000 Kč

 

Vojkovice, zahrada, 773m2, mobilheim - pozemek

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi krásný rovinatý pozemek o výměře 773 m2, u rybníka Šimloch, v malebných Vojkovicích. Pozemek je v KN sice vedený jako vinice, ale momentálně je využívaný jako zahrada, díky tomu je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.
Největší předností pozemku je mobilheim se zavedenou elektřinou, plynovým krbem, klimatizací k regulaci teploty, dvěma ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a přistavěnou terasou.
Velkou výhodou je také vlastní studna, zavlažovací systém, jímka, vydlážděná plocha k pohodlnému parkovaní Vašich aut, zahradní chatka na nářadí a další užitečné vychytávky.
Pořiďte si vlastní útočiště v příjemném prostředí s možností vybudování Vašeho soukromého ráje. Nezmeškejte příležitost získat toto skvělé místo pro Váš odpočinek, pouhých 18 km od Brna.

Vojkovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Leží v katastrálním území Vojkovice u Židlochovic v Dyjsko-svrateckém úvalu, na soutoku Svratky a Vojkovického náhonu. Obcí prochází cyklistická stezka z Brna do Vídně. Žije zde přibližně 1 200 obyvatel.


Pro více informací, či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
S financováním Vám rádi pomůžeme.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky - zahrady
LokalitaVojkovice
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku773 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaRekreační
KomunikaceZpevněná
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální plynové