Prodej zahrady, 356 m2 - Liberec

Prodej zahrady, 356 m2 - Liberec
  • Adresa Nad Údolím, Liberec
  • Ev. č. RT1146-06470
  • Typ pozemky - zahrady
  • Plocha 356 m²

1 070 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Zahradničení je český fenomén! Buďte zahradníkem a pořiďte si tuhle parádní zahradu.
Skvělá a klidná lokalita uprostřed přírody nedaleko veseckého Taichu.
A nebo jste někdo s fantazií a nápadem, kdo využije možnost výstavby na tomto pozemku?

Zahrada o celkové výměře 356 m2 se nachází v lokalitě Vesec u Liberce, v ulici Nad Údolím. Zahrada je samostatná a oddělená od okolních pozemků, tj. po celém obvodu oplocená. Vstup je zajištěn přímo z asfaltové komunikace. Její umístění je skvěle dostupné jak autem, tak MHD z několika směrů přímo z centra Liberce. Vesec je velmi oblíbenou lokalitou pro sportovní využití, nejen v blízkém areálu, ale také docházkovou vzdáleností do okolních lesů či rybníku Teichmühle.

Zahrada je zajímavá svým teréním uspořádáním. V horní části je pěkná rovinatá část, zbytek zahradě se svažuje západně směrem ke komunikaci. Jako zahradník můžete hned začít - záhonky, záhony, prořezat pár stromů to je na vás. Nebo pozemek přebudujete do kaskádového uspořádání, získáte víc místa i možnost vybudování parkovacího stání.

Dle územního plánu je pozemek v oblasti všeobecného bydlení, kde je možná výstavba s 20% zastavitelností, 60% podílem zeleně a až do 12m výškové hladiny. Můžete tu postavit menší rodinný dům, zahradní chatku a nebo například tiny house. Přesná regulativa výstavby vám ráda pomohu zjistit.

Neváhejte mě kontaktovat, velmi ráda si s vámi domluvím termín prohlídky a nebo vám poskytnu jakékoli další doplňující informace.

Těším se na viděnou na prohlídkách.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky - zahrady
LokalitaNad Údolím, Liberec
OkresLiberec
Plocha pozemku356 m²
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Podobné nemovitosti