Prodej, Louka, 23305m2 - Mařeničky

Prodej, Louka, 23305m2 - Mařeničky
  • Adresa Cvikov
  • Ev. č. RT1246-00156
  • Typ pozemky - trvalý travní porost
  • Plocha 23 305 m²

1 490 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Jen si to představte. Nekonečná zeleň. Šum lesa. Zpěv ptáků. Teplé sluneční paprsky. Osvěžující potůček. A hlavně, nikde nikdo. Jen vy a všudypřítomná pohoda… Pokud je tohle přesně to, co vám v těle vytváří absolutní pocit blaženosti, zbystřete. Máte totiž příležitost „kousek” takového ráje vlastnit – na úpatí Lužických hor je k mání mírně svažitý pozemek o celkové velikosti 23 305 m2.

BUDETE SI DOPŘÁVAT NIČÍM NERUŠENÝ KLID UPROSTŘED NÁÁÁDHERNÉ PŘÍRODY
Krásná louka, po jejímž okraji protéká malebný potůček, je obklopena hustým lesem. Jen dechberoucí ticho a ničím nerušený klid. Tady na vás čeká naprostá radost z pouhého bytí.

... JEN TAK SI BÝT
Samotný pozemek vám nabízí ničím nenahraditelné možností využití, kdy celé dny můžete být v kontaktu jen s přírodou. Poznávat rozmanitou přírodu, pozorovat lesní zvěř (k tomu vám perfektně poslouží i dva posedy na louce), spát pod širákem, … Prostě jen tak si být. Anebo je také pozemek možné využít pro extenzivní a šetrné zemědělství s ohledem na jeho umístění v rámci CHKO Lužické hory.

NEDALEKÉ KUNRATICKÉ RYBNÍKY A CVIKOV
Přestože je pozemek uprostřed přírody – pod Zeleným vrchem, mezi Drnovcem a Mařeničkami, je velmi dobře dostupný a také v blízkosti civilizace – Cvikova, kde si můžete skočit na kafe, nakoupit si nebo si zajít do letního kina . Nedaleké Kunratické rybníky vás zase budou lákat na krásnou procházku a rybaření. A tím to zdaleka nekončí…

DOBRÉ JÍDLO, GOLF A SPOUSTA MOŽNOSTÍ NA PĚŠÍ VÝLETY
Milujete dobré jídlo a zároveň neodmítnete partičku golfu? Tak nedaleký Resort Malevil určitě neunikne vaší pozornosti. No a možností na krásné pěší výlety, těch je nespočet. Tak například Dolní rybník, Horní rybník, Zřícenina hradu Milštejn, Vyhlídka Švýcárna, Schillerova vyhlídka, Kamenný oltář Nejsvětější Trojice, Karlův odpočinek a tak dále a tak dále. Za skvělým občerstvením vás bude určitě pravidelně lákat rodinný Hostinec U tří lip.

ZAUJAL VÁS TENTO POZEMEK NA ÚPATÍ LUŽICKÝCH HOR?
Odpovědi na veškeré dotazy vám rádi sdělíme po telefonu nebo na osobní prohlídce. Neváhejte nám proto napsat nebo zavolat.
GPS SOUŘADNICE: 50°47'23.5"N 14°39'57.2"E

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky - trvalý travní porost
LokalitaCvikov
OkresČeská Lípa
Plocha pozemku23.305 m²
KomunikaceŠotolina
DopravaSilnice
VodaMístní zdroj