Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 905 m² - Nový Bor - Pihel

Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 905 m² - Nový Bor - Pihel
  • Adresa Nový Bor - Pihel
  • Ev. č. RT1316-00849
  • Typ pozemky pro komerční výstavbu
  • Plocha 905 m²

2 400 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodáváme atraktivní pozemek o celkové výměře 905 m2, který se nachází v malebné části obce Pihel, nedaleko Nového Boru.

Prodáváme atraktivní pozemek o celkové výměře 905 m2, který se nachází v malebné části obce Pihel, nedaleko Nového Boru. Tento strategicky umístěný pozemek leží u hlavního silničního tahu, který spojuje Českou Lípu s Novým Borem, což z něj činí výjimečnou investiční příležitost.

Pozemek je v územním plánu vedený jako plocha občanského vybavení určená pro malá a střední komerční zařízení, což nabízí široké spektrum využití. Elektřina je na pozemek již připojena, voda je připravená na připojení na vodovodní přípojku, ačkoli odpadní systémy nejsou dosud realizovány.

Součástí pozemku je stánek o zastavěné ploše 19,4 m2, ke kterému přiléhá terasa s plochou 35,57 m2, což může sloužit jako základ pro rozmanité podnikatelské aktivity. Dále se na pozemku nachází dětské hřiště. K pozemku navíc náleží čtyři parkovací místa, s možností jejich rozšíření.

Tato nemovitost představuje výjimečnou investiční příležitost s potenciálem zajímavého výnosu. Nechte se okouzlit tímto pozemkem a objevte jeho možnosti.
Vzhledem k lokalitě tuto nabídku doporučujeme! V případě zájmu nás kontaktujte, financování Vám zajistíme v rámci našeho servisu.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro komerční výstavbu
LokalitaNový Bor - Pihel
OkresČeská Lípa
Plocha pozemku905 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObchodní a obytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus