Prodej pozemky pro bydlení, 7 594 m² - Trstěnice

Prodej pozemky pro bydlení, 7 594 m² - Trstěnice
  • Adresa Trstěnice
  • Ev. č. RT1388-xIHP8331
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 7 594 m²

info v RK

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej pozemky pro bydlení, 7 594 m2 - Trstěnice

Nabízíme k prodeji rovinatý pozemek na okraji obce Trstěnice u Mariánských Lázní. Pozemek se skládá z části stavební o výměře více než 7594m2 .
Pozemek je vhodný např. na ekofarmu s přidruženou výrobou případně k realizaci developerského projektu (i při zachování ochranného pásma el. vedení lze vydělit 6-8 parcel) Na pozemku nyní stojí objekt (otevřená stodola) bývalé rodinné pily.

Územním plánem je pozemek veden jako SV1 - bydlení vesnického typu (+ doplňkové funkce maloobchod, služby, stravování, ubytování, kultura, přípustné jsou budovy pro administrativu, zdravotnictví, sociální služby, drobnou výrobu a služby). Maximální zastavěnost 40%, maximální podlažnost 2+p.

Obecní vodovod se nachází v cestě u pozemku, kanalizace je v dosahu, plyn v obci není. Rozkreslí pozemků ve fotogalerii je pouze orientační pro představu možného rozdělení pozemků.

Soubor pozemků se nachází ve strategické lokalitě, cca 5 min. jízdy od Mariánských Lázní, 10 minut od hranic, 20 min od nájezdu na D5. Pěkné klidné místo na samém okraji obce. Doporučujeme prohlídku. Pro více informací prosím volejte.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaTrstěnice
OkresCheb
Plocha pozemku7.594 m²
ZástavbaObchodní a obytná