Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, 1 018 m2 - Suchdol - Solopysky

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, 1 018 m2 - Suchdol - Solopysky
  • Adresa Suchdol - Solopysky
  • Ev. č. RT1168-00323
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 018 m²

2 250 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

K prodeji nabízíme krásný zasíťovaný pozemek pro stavbu rodinného domu na klidném místě u Kutné Hory (Suchdol - Solopysky) s parcelním č. 562/99 o výměře 1018 m2. Pozemek je ihned volný k užívání.

Na pozemku je nově vybudována vrtaná studna o hloubce 33 m. Parcela je již zasíťována a připojena k distribuční síti elektřiny.
Kanalizace v obci není, ale k dispozici máme stanovisko MÚ Kutná Hora - odbor životního prostředí, že může být zřízena klasická jímka bez čistírny odpadních vod.

Obec Solopysky jsou vzdálené 12 km jihozápadně od královského města Kutná Hora. První zmínky o obci sahají až do 14. století, kdy ves patřila malešovskému panství. V obci se nachází původně gotický kostel Sv. Bartoloměje. Děti dojíždějí 3,5 km do Základní školy v Suchdole, nebo do blízké Kutné Hory, kde naleznete již veškerou občanskou vybavenost. Nedaleký Malešov láká k procházkám a kulturním akcím v pivovaru a na tvrzi, a krásná Kutná Hora nabízí ještě více.
Solopysky jsou situované nedaleko od hlavní silnice na Prahu nebo Čáslav, vzdálenost od Prahy cca něco přes 1 h, k dálnici D1 30 min, Kutná Hora 15 min, Kolín 20 min, Malešov a Zásmuky 10 min.

Pokud vás tato nabídka slunného pozemku na krásném místě zaujala, neváhejte mne kontaktovat

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaSuchdol - Solopysky
OkresKutná Hora
Plocha pozemku1.018 m²
Poloha objektuRohový
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaStudna

Podobné nemovitosti