Prodej pozemky pro bydlení, 12 050 m² - Rovinj

Prodej pozemky pro bydlení, 12 050 m² - Rovinj
  • Adresa Rovinj, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03254
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 12 050 m²

2 050 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Pozemek - Rovinj, 12.050m2

Nabízíme Vám stavební pozemek má 12058 m2 v lukrativní lokalitě - Rovinj, 500m od moře.

Uvedený pozemek tvoří dvě katastrální parcely, a to k.o. Rovinj, v hospodářské a turistické zóně "Polari" v Rovinji. Stavební pozemek se nachází v Turisticko-ekonomické zóně města Rovinj, pro kterou existuje Generální plán rozvoje a Plán územního rozvoje města Rovinj a má značení; T1 (výstavba hotelů), T2 (výstavba turistických středisek), T3 (výstavba turistických kempů), což umožňuje výstavbu zmíněných zařízení, zejména Turistického kempu (T3), kde lze získat všechna povolení pro zahájení prací v r. velmi krátkou dobu a začít s pracemi na přípravě turistické sezóny velmi brzy.
Co se týče stavebního pozemku, v blízkosti je kompletní infrastruktura: Na pozemku voda a septik, v bezprostřední blízkosti elektřina a trafostanice, pozemek je napojen na silnici, vzdušnou čarou 500 m od moře, a cca 3000m.

Pozemek je kompletně oplocený betonovou zdí, kovaným plotem a velkými kovanými posuvnými dveřmi 7m.
Na jednom pozemku je zřícenina 135m2 a je obklopena krásným vysokým borovým lesem a na druhém je zřícenina 68m2, kterou lze rekonstrukcí přestavět na budovy. Krásný výhled na moře směrem na západní stranu, kde se nachází turistický kemp a osada "Polari".
Lze přikoupit případně pozemek o menší výměře 6695m2 nebo 5363m2.
V bezprostřední blízkosti pozemku se nachází Turistický kemp a vesnice "Polari", Turistický kemp a vesnice "Veštar" a Turistický kemp a vesnice "Villas Rubin", s velmi vysokou frekvencí hostů v turistické sezóně.
Rovinj je totiž Mistrem chorvatského cestovního ruchu s nejvyšším počtem přenocování zahraničních i domácích hostů na pobřeží Jaderského moře.

Cena k jednání.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaRovinj, Chorvatsko
Plocha pozemku12.050 m²