Prodej pozemky pro bydlení, 950 m² - Rabac

Prodej pozemky pro bydlení, 950 m² - Rabac
  • Adresa Rabac, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03498
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 950 m²

167 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Pozemek - Rabac, Labin, 2.051m2

Tento prostorný stavební pozemek na prodej o celkové výměře 950m2 se nachází v mimořádně atraktivní istrijské lokalitě Rabac s otevřeným výhledem na moře. Tento pozemek nabízí ideální příležitost postavit si svůj vysněný dům, který vám umožní vychutnat si krásnou krajinu a klid, a který navíc doprovází výhled na moře.

Vzhledem k velikosti pozemku je zde dostatek prostoru pro kreativní plánování a výstavbu požadovaného objektu. Plocha 2051m2 vám dává možnost nejrůznějších možností, včetně zahradních místností, bazénu nebo i doplňkového zázemí, jako je penzion nebo pracovní studio.
Vzdálenost od první pláže je přibližně 1 km, což umožňuje blízkost k moři, ale zároveň poskytuje dostatečné soukromí a izolaci od davu pláže. Tato odlehlost může přispět k pocitu klidu a relaxace na vašem vlastním pozemku.

Vzhledem k otevřenému výhledu na moře můžete během dne očekávat neuvěřitelné panoramatické výhledy a západy slunce mohou být obzvláště velkolepé. Tato země nabízí jedinečnou příležitost vytvořit si soukromý ráj u pobřeží, spojující krásu přírody a pohodlí vašeho domova.

Elektřina a voda se nachází v blízkosti.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaRabac, Chorvatsko
Plocha pozemku950 m²