Prodej pozemky pro bydlení, 1 276 m² - Kuřim

Prodej pozemky pro bydlení, 1 276 m² - Kuřim
  • Adresa Vrchlického, Kuřim
  • Ev. č. RT1303-38233
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 276 m²

8 990 000 Kč

 

Prodej stavebního pozemku pro bydlení, 1 276 m2 - Kuřim

Hledáte místo, kde byste si mohli postavit svůj vysněný domov? Máme pro Vás jedinečnou příležitost, která se už nemusí opakovat!

Nabízíme stavební pozemek o rozloze 1 276 m2, který se nachází v klidné části obce na ulici Vrchlického. Tento pozemek je ideální volbou pro všechny, kdo si přejí bydlet v blízkosti Brna, ale zároveň chtějí mít klid a prostor pro život.

Perfektní umístění a napojení
Pozemek má pravidelný tvar (20 m x 65 m) a mírný svah, což poskytuje úžasný výhled na okolní krajinu. Díky snadnému připojení ke kompletním inženýrským sítím a dostupnosti infrastruktury (vlakové a autobusové nádraží, supermarkety a další obchody v dosahu) je tento pozemek ideálním místem pro rodinný dům.

Výhled, o kterém jste snili
Jedním z hlavních lákadel tohoto pozemku je nádherný výhled na Kuřim, který zaručuje naprosté soukromí a harmonii s přírodou. Představte si, jak každé ráno otevíráte okna a těšíte se z úžasné panoramatické scenérie. Tento pozemek nabízí dokonalou kombinaci klidu a pohodlí, přičemž zůstáváte blízko důležitých městských vymožeností.

Váš vysněný domov
Pozemek nabízí prostor pro stavbu rodinného domu přesně podle Vašich představ. Můžete zde vytvořit svůj vysněný domov, kde si užijete nejen krásný výhled a soukromí, ale i velkou zahradu a prostor pro rodinné aktivity.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte mě kontaktovat.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVrchlického, Kuřim
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku1.276 m²
Poloha objektuSamostatný
KomunikaceBetonová, Asfaltová
Elektřina230V