Prodej pozemky pro bydlení, 13 343 m² - Heřmanův Městec

Prodej pozemky pro bydlení, 13 343 m² - Heřmanův Městec
  • Adresa Heřmanův Městec
  • Ev. č. RT1174-00041
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 13 343 m²

info v RK

 

Prodej pozemku pro bydlení, 13 343 m2 - Heřmanův Městec

V době hladu po stavebních parcelách si vám dovolujeme exkluzivně nabídnout jednu takovou. Je vhodná pro stavbu třinácti až osmnácti rodinných domů. Případně ke stavbě řadových domů.

Parcela o rozloze 13343 m2 se nachází v obci Chotěnice, která je součástí Heřmanova Městce. Je vzdálena 10 minut cesty vozem od Pardubic.

Parcela je situována ve středu obce Chotěnice. Jedná se o zastavitelnou plochu a dlouhodobě se s ní v územním plánu Heřmanova Městce počítá (najdete na www.chrudim.eu). Stavba domů na této parcele má podporu obce.

Parcela má ideální náklon a za dobrých povětrnostních podmínek je z ní dokonalý výhled nejenom na lokální dominantu - Kunětickou Horu - ale rovněž na Krkonoše.

Výhody parcely: elektřina, zemní plyn i obecní vodovod jsou na hranici parcely. Podél parcely vede silnice. Nevýhody parcely: v obci není obecní kanalizace.

Tato atraktivní stavební parcela bude k dispozici až od měsíce dubna. Zajistit si ji ale můžete již dnes. Využijte kontakt níže a proberte námi podrobnosti a domluvte si s námi prohlídku parcely v obci.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaHeřmanův Městec
OkresChrudim
Plocha pozemku13.343 m²