Prodej pozemky pro bydlení, 1 406 m² - Crikvenica

Prodej pozemky pro bydlení, 1 406 m² - Crikvenica
  • Adresa Crikvenica, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03370
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 406 m²

365 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Pozemek - Crikvenica, 1.406m2

Jedinečná příležitost pro výstavbu bytového domu nebo vily - nabízíme Vám poslední stavební pozemek v Crikvenici tohoto typu, který se nachází pouhých 200 metrů od moře, s krásným panoramatickým výhledem na moře!

Tento pozemek o celkové výměře 1406 m2 je ideální pro výstavbu bytového domu s prostornými luxusními byty nebo rezidenční vily.

Pozemek je vybaven veškerou potřebnou infrastrukturou umístěnou vedle samotného pozemku, což usnadňuje proces výstavby a zajišťuje pohodlný život.

Poloha je výjimečná a poskytuje vám blízkost krásných pláží a veškerého vybavení potřebného k vychutnání středomořského životního stylu.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem jednoho z posledních dostupných stavebních pozemků v Crikvenici, v tak krátké vzdálenosti od moře.
Tato investice představuje skvělou příležitost k založení luxusního bydlení nebo pronájmu v jedné z nejatraktivnějších oblastí na chorvatském pobřeží!

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaCrikvenica, Chorvatsko
Plocha pozemku1.406 m²
VodaDálkový vodovod