Prodej řadového RD 3+kk, 109 m2 - Ovčáry

Prodej řadového RD 3+kk, 109 m2 - Ovčáry
  • Adresa Na Bulánce, Ovčáry
  • Ev. č. RT1161-01221
  • Typ
  • Plocha 101 m²

8 199 000 Kč

Cena je uvedena včteně právních a realitních služeb a provize RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji zcela nový řadový dům se zahradou a terasou, o dispozici 3+kk a podlahové ploše 109 m2.

Dům je součástí developerského projektu Rezidence Ovčáry, který zahrnuje tři řadové rodinné domy a bytový dům s devíti bytovými jednotkami, vše umístěné do samostatně uzavřeného residenčního komplexu .

V přízemí domu se nachází předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíž, skladovací místnost a koupelna se sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje vede vstup na zahradu o velikosti 76 m2. K dispozici jsou dvě venkovní parkovací stání u vstupu do domu.
Ve druhém podlaží najdeme ložnici se vstupem na terasu, pokoj a samostatné WC.

Samozřejmostí je nízkoenergetické provedení stavby, vytápění je kompletně zajištěno podlahovým topením a tepelným čerpadlem. Projekt je již ve výstavbě dle platných povolení a aktuálně jsme ve fázi hrubé stavby . Předpokládaný termín dokončení a kolaudace je do poloviny roku 2025.

Další podrobnosti o projektu naleznete na webových stránkách https://www.rezidenceovcary.cz/

Rezidence se nachází v obci Ovčáry, která leží 5 km severovýchodně od města Kolín. Ovčáry jsou menší obcí a nabízí jedinečnou příležitost pro klidné bydlení. Občané mají k dispozici kulturní místnost, fotbalové hřiště, knihovnu, základní a mateřskou školu, dětské hřiště a další služby. Okolí obce nabízí příležitosti k vycházkám a pobytu v přírodě. V těsné blízkosti najdeme například jezero Mlejnek, naučnou stezku, turistické trasy a nespočet dalších lesních cest. Autobusové spojení s okolními obcemi a Kolínem je vynikající, díky nedaleké dálnici je rovněž rychlé spojení s Prahou.

Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat, těším se na vás.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaNa Bulánce, Ovčáry
OkresKolín
Velikost3 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná101 m²
Plocha podlahová109 m²
Plocha pozemku187 m²
Plocha zahrady76 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
Zahájení prodeje1. srpen 2024
Rok kolaudace2025
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové