Prodej modulového domu, 36 m2 - Liberec

Prodej modulového domu, 36 m2 - Liberec
  • Adresa Puškinova, Liberec
  • Ev. č. RT1146-06513
  • Typ ostatní nemovitosti
  • Plocha 36 m²

900 000 Kč

včetně DPH, včetně provize RK, včetně poplatků a právního servisu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Sníte o krásném, ale přitom dosažitelném bydlení? Bydlení, které je nenáročné na údržbu, ale útulné a během pár dní již bydlíte ve svém? Přestavím vám moderní modulový domek, který vás opravdu zaujme.

Domek má velikost 36 m2 a je dispozičně řešen jako 2+kk. Nadchne vás svým světlým a příjemným prostorem, které zajišťují moderní plastová okna. Každá místnost má své vlastní velké okno. Díky nim je krásný výhled do okolí, včetně možnosti využití jako vstupu na zahradu z obývacího pokoje. Vstup do domku je přímo do chodby, ze které se dostanete do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Ten je velkorysý a vejde se sem jak sedací souprava, tak jídelní stůl. Koupelna je vybavena sprchou, toaletou, umyvadlem se skříňkou a pračkou. Druhá místnost má prostor na skříně a postel. Domek je kompletně zateplený, je možné jeho celoroční využití. Lze ho připojit na elektrickou síť, vodovodní řád a kanalizaci. Vytápění je řešeno elektrickým přímotopem.
Vnitřní vybavení je součástí.

Domek je připravený na odvoz, stačí si zařídit pouze dopravu a tento tiny house může být okamžitě vaším novým domovem či investicí na pronájem.
Pozemek není součástí prodeje.

Ráda vám domek představím osobně a předám více informací.

Zavolejte mi a domluvíme si termín prohlídky.

Budu se těšit na viděnou.

Údaje k nemovitosti

KategorieOstatní nemovitosti
LokalitaPuškinova, Liberec
OkresLiberec
Plocha užitná36 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Poloha objektuSamostatný
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina120V, 230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické