Prodej obchodní prostory, 360 m² - Stará Ves nad Ondřejnicí - Stará Ves

Prodej obchodní prostory, 360 m² - Stará Ves nad Ondřejnicí - Stará Ves
  • Adresa Stará Ves nad Ondřejnicí - Stará Ves
  • Ev. č. RT1000-00213
  • Typ obchodní prostory
  • Plocha 360 m²

5 890 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Komerční nemovitost s velkým potenciálem, 360 m2 - Stará Ves nad Ondřejnicí

Komerční prostor s užitnou plochou 180 m2 plus sklep dalších 180 m2 se skvělou dostupností do Ostravy i Mošnova s obrovským potenciálem pro řadu různých využití od prodejny, skladu pro eshop, restaurace až po předělávku na několik bytů. A navíc jsme mimo povodňovou zónu. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, prohlídkový den je ve čtvrtek 10.10. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Jedná se o celopodsklepenou jednopodlažní stavbu se zastavěnou plochou 200 m2 a pozemkem o celkové ploše 1.739m2. Budovu lze využít například jako:

Restaurace, pizzerie, bistro, catering atd.
Toto bylo poslední využití objektu. Aktuálně je zde příprava na kuchyni, velký prostor pro hosty, toalety a kompletní zázemí restaurace. Z boku domu je nákladní rampa pro zásobování. Dům splňuje podmínky pro gastro provozovnu, takže rozjet tu opět jakoukoli formu gastra je velmi snadné.

Obchod, sklad, zázemí eshopu a podobně
Díky nákladní rampě a dostatečným prostorám pro parkování v okolí domu můžete objekt využít pro různé obchodní a podnikatelské aktivity. Nabízí se možnost specializované prodejny, kompletního zázemí pro eshop atd. Jsme blízko frekventovaného tahu z Ostravy do Mošnova, takže i zásobování zbožím je snadné.

Přebudování na bytové jednotky
Máme připraven projekt na zvýšení stavby o jedno patro a vybudování celkem 6 bytových jednotek. V případě zájmu Vám na prohlídce rádi ukážeme detaily a kalkulaci, kolik by stála výstavba a za kolik se tyto byty dají prodat či pronajmout. Vychází to velice zajímavě.

Dům je zcela mimo záplavové oblasti. Dokonce ani ve sklepě nebyly nyní s vodou problémy. Mimochodem sklep, to je dalších 200 m2 k využití. Dostanete se do něj jak venkovním vchodem, tak i vnitřkem z domu. No prostě, tento objekt je třeba vidět na vlastní oči. Tak mi zavolejte.

K nemovitosti patří velká plocha okolo domu, která může sloužit jako parkoviště, sklad nebo můžete část pozemku odprodat.

Energetickou třídu zjišťujeme, proto musíme prozatím uvádět PENB G i když to pravděpodobně není pravda. Způsob vytápění, rozvody vody a elektřiny a všechny ostatní technické podrobnosti probereme na prohlídce.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieObchodní prostory
LokalitaStará Ves nad Ondřejnicí - Stará Ves
OkresOstrava-město
Užitná plocha360 m²
Podlahová plocha190 m²
Zastavěná plocha200 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Míst k parkování8
ParkováníAno
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Aleš Drnovský
Školská čtvrť 1343
Frenštát pod Radhoštěm
ales.drnovsky@gmail.com

Zobraz 13 nabídek