Prodej obchodní prostory, 28 m2, Praha - Vršovice

Prodej obchodní prostory, 28 m2, Praha - Vršovice
  • Adresa Ruská, Praha - Vršovice
  • Ev. č. RT1009-00570
  • Typ obchodní prostory
  • Plocha 28 m²

3 749 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej obchodního prostoru/kanceláře v Praze 10 - Vršovice.

Nabízíme k prodeji obchodní prostor či kancelář na rušné Ruské ulici v Praze 10 - Vršovice. Tento prostor se nachází v přízemí činžovního domu z přelomu 20. a 30. let minulého století, s vlastním vstupem v prvním podlaží cihlového domu. Jednotka je kolodována, jako dílna nebo provozovna.

Hlavní výhody nemovitosti:

Lokalita: Prostor se nachází na frekventované ulici s výbornou dopravní dostupností. Nedaleko domu je zastávka autobusu Na Mičánkách a Vlašimská.
Okolní prostředí: Přímo přes ulici se nachází park, což zajišťuje příjemné prostředí pro pracovní činnost i pro klienty.
Velikost a uspořádání: Jednotka je tvořena hlavní místností o rozměrech cca 7 x 4 metry se zázemím, ze kterého je vstup na WC s umyvadlem. Výška místnosti je 4,33 m, což umožňuje dodělání patra (část, cca 1/3 je již hotová) a vytvoření dalších pracovních prostor nad vstupními dveřmi.
Technický stav: Prostor je ve velmi dobrém stavu, patrový cihlový dům s nízkými provozními náklady.
Infrastruktura: Veškeré sítě jsou zavedeny – elektřina 230V, dálkový vodovod, veřejná kanalizace, topení je zajištěno plynovými spotřebiči (WAW), k dispozici je telefon a internet.
Občanská vybavenost: V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost, včetně OC Eden, parků Heroldovy sady a Havlíčkovy sady, a plaveckého stadionu Eden.

Tento prostor je ideální volbou pro podnikatele hledající reprezentativní a dobře situované prostory v srdci Vršovic. Pro více informací a prohlídku nás prosím kontaktujte.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieObchodní prostory
LokalitaRuská, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná28 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
ZařízenýNe
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti