Prodej rodinné domy, 156 m2 - Nový Bor - Arnultovice

Prodej rodinné domy, 156 m2 - Nový Bor - Arnultovice
  • Adresa Gen. Svobody, Nový Bor - Arnultovice
  • Ev. č. RT1316-00942
  • Typ
  • Plocha 156 m²

7 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází na velmi atraktivním a klidném místě, poskytujícím dostatek soukromí. K domu náleží nádherná zahrada s bazénem, kde můžete strávit příjemné chvíle s rodinou či přáteli. Tento dům je ideální volbou pro rodiny s dětmi, které hledají klidné a komfortní bydlení s možností využití vlastní zahrady.

Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami. Hlavní bytová jednotka nabízí dispozici 4+KK a je doplněna samostatnou bytovou jednotkou 1+1 s vlastním vchodem, kterou lze využít buď pro vlastní potřebu, nebo pronajmout a získat tak zajímavý výnos. Obě jednotky mají přístup na terasu, což zajišťuje příjemný venkovní prostor k relaxaci.

Vytápění domu je moderní a komfortní díky elektrickým rohožím s individuálním termostatem v každé místnosti, což umožňuje přesnou regulaci teploty podle Vašich potřeb. Navíc jsou v obývacím pokoji k dispozici krbová kamna, která poskytují nejen teplo, ale i útulnou atmosféru. Dům je napojen na vodovodní řad i kanalizaci.

Součástí zahrady je také prostorná dílna, kterou můžete využít jako zahradní domek, nebo ji přebudovat na saunu či jiné relaxační zázemí podle Vašich představ.

Zatím není zpracován energetický štítek nemovitosti, a proto je aktuálně u nabídky uvedena třída G. Energetický štítek se však zpracovává a pravou hodnotu Vám rádi sdělíme.

Pokud hledáte komfortní a prostorné bydlení s možností využití další bytové jednotky, tento dům je přesně pro Vás. Rádi Vám nabídneme prohlídku a v rámci našeho kompletního servisu Vám zajistíme i financování nemovitosti. V případě zájmu nás kontaktujte.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaGen. Svobody, Nový Bor - Arnultovice
OkresČeská Lípa
Náklady na bydlení6500
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná156 m²
Plocha pozemku1.488 m²
Plocha zastavěná89 m²
Plocha zahrady1.399 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2012
Rok výstavby2012
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
KomunikaceZpevněná, Štěrková
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické